Бутирометр для молока з пробкою.
Цей виріб використовують для визначення масової частки жиру в молочних продуктах (молоці, кисломолочних продуктах, вершках, сметані, олії, пахті, морозиві).
Метод визначення – бутирометричний (кислотний метод Гербера) – це один із найпоширеніших контрольних методів для визначення молочного жиру.
Принцип роботи ґрунтується на розкладанні білка сірчаною кислотою та ізоаміловим спиртом з наступним розділенням у центрифузі.
Переваги даного методу:
Використання для різних видів продукції з молока.
Технічні характеристики.
Межа визначення жиру від нуля до шести відсотків.
Ціна поділки - 0,1%
В упаковці 10 штук.
Країна виробник – Німеччина.
Замовити бутирометр для молока с пробкой Funke - Dr.N.Gerber можна через Кошик покупця або зателефонувавши менеджеру ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74
Цей виріб використовують для визначення масової частки жиру в молочних продуктах (молоці, кисломолочних продуктах, вершках, сметані, олії, пахті, морозиві).
Метод визначення – бутирометричний (кислотний метод Гербера) – це один із найпоширеніших контрольних методів для визначення молочного жиру.
Принцип роботи ґрунтується на розкладанні білка сірчаною кислотою та ізоаміловим спиртом з наступним розділенням у центрифузі.
Переваги даного методу:
Використання для різних видів продукції з молока.
Технічні характеристики.
Межа визначення жиру від нуля до шести відсотків.
Ціна поділки - 0,1%
В упаковці 10 штук.
Країна виробник – Німеччина.
Замовити бутирометр для молока с пробкой Funke - Dr.N.Gerber можна через Кошик покупця або зателефонувавши менеджеру ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74