Настільні автоклави з протитиском
Наші автоклави призначені для приготування, пастеризації або стерилізації упакованих харчових продуктів, щоб полегшити розробку нових рецептур і контейнерів у харчовій промисловості та в пакувальній промисловості.
Вони компактні, прості в установці та мають усі технології та універсальність, необхідні для проведення всіх видів тестів: регульований протитиск, регулювання процесу за допомогою до 2 датчиків температури серця, прямий контроль значень F0 і P0, обчислення реального Σ %F0 та Σ%P0 досягаються після завершення кожного циклу та програмування до 11 сегментів температури та тиску.
Переваги
Наші настільні автоклави доступні в 3 моделях об’ємом від 22 л до 79 л:
• Знищення мікроорганізмів і спор;
• Регульований протитиск до 2,1 бар, щоб уникнути пошкодження або розбиття контейнерів;
• Висока продуктивність для дослідницьких центрів і промислових установ;
• Регульована температура від 50 до 130ºC;
• Швидке охолодження зануренням у воду, регульована тривалість і кількість циклів охолодження;
• Оптимізація часу циклу (прямий контроль за значенням F0 - P0);
• Зберігає органолептичні та харчові характеристики продукту;
• Відмінні характеристики безпеки;
• Простий у використанні, з кольоровим сенсорним екраном і пам’яттю для зберігання до 50 програм;
Усі автоклави TERRA Food-Tech ® можуть регулювати свої цикли за допомогою наступних параметрів:
• Регульована температура від 50 до 130ºC;
• Регульована підтримка тиску до 2,1 бар;
• Регулювання за значеннями F0 і P0 з додатковим реєстром Σ%F0 і Σ%P0;
• Регулювання температури гнучким серцевим зондом або камерним датчиком;
• Програми з до 5 початкових і 5 кінцевих сегментів, що незалежно налаштовуються за часом, тиском і температурою;
• Регульовані цикли наповнення водою за кількістю та тривалістю;