Чашка Петрі d=120 мм квадратна ПС асептична Aptaca S.p.A. 270 штук в уп.

Під замовлення

Чашка Петрі d=120 мм квадратна ПС асептична Aptaca S.p.A. 270 штук в уп.

Під замовлення
Модель:
Х0341739
0 відгуків | Написати відгук
10 255.95 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Це плоска, циліндрична ємність, яка використовується для проведення лабораторних мікробіологічних та хімічних досліджень. Вона має вентиляційні отвори для полегшення газообміну та підтримання стерильності. Цей посуд використовується для культивування бактерій, грибків та інших аеробних мікроорганізмів. Вентиляція сприяє належній аерації, запобігаючи утворенню конденсату та потенційному забрудненню. Крім того, кожна чашка Петрі дозволяє оцінити 16 антибіотиків. До чашки додається кришка, яка щільно прилягає до дна, забезпечуючи захисний бар'єр від забруднення. Виготовлені з оптично прозорого полістиролу, який є стійким до багатьох хімічних речовин. Чашки Петрі бувають різних розмірів, зі стандартним діаметром від 35 мм до 150 мм. Висота чашки, як правило, пропорційна її діаметру, що забезпечує рівномірну площу посіву.
Чашки Петрі зазвичай використовують для культивування і вивчення мікроорганізмів, таких як бактерії, гриби і дріжджі. Поживний агар або інші середовища заливають у чашки, забезпечуючи відповідні умови для росту мікроорганізмів. У процесі дослідження можна спостерігати за морфологією колоній, закономірностями росту та проводити тестування на чутливість до антибіотиків.

Технічні характеристики:
Діаметр, мм — 120
З вентиляцією
Пакування – 27 упаковок по 10 шт.

Замовити чашку Петрі d=120 мм квадратну ПС асептичну Aptaca S.p.A. 270 штук в уп. можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв