Цитрулін L використовується в харчовій галузі, а також входить до складу різних спортивних добавок, БАДів та ін.
Характеристики:
- формула - C6H13N3O3.
- зовнішній вигляд - білий порошок або кристали;
- ідентифікація - відповідає;
- основна речовина ≥ 98,5 - 101,0 %;
- питоме обертання + 24,5 ... + 26,8 º;
- стан розчину (коефіцієнт пропускання) ≥ 98 %;
- хлориди (СI) ≤ 0,02 %;
- сульфати ≤ 0,02 %;
- рН 5 - 7;
- залізо ≤ 10 ppm;
- важкі метали ≤ 10 pm;
- миш'як ≤ 1 ppm;
- втрати при висушуванні ≤ 0,30 %;
- залишок після прожарювання ≤ 0,10 %;
- амоній (NH4) ≤ 0,02%.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Характеристики:
- формула - C6H13N3O3.
- зовнішній вигляд - білий порошок або кристали;
- ідентифікація - відповідає;
- основна речовина ≥ 98,5 - 101,0 %;
- питоме обертання + 24,5 ... + 26,8 º;
- стан розчину (коефіцієнт пропускання) ≥ 98 %;
- хлориди (СI) ≤ 0,02 %;
- сульфати ≤ 0,02 %;
- рН 5 - 7;
- залізо ≤ 10 ppm;
- важкі метали ≤ 10 pm;
- миш'як ≤ 1 ppm;
- втрати при висушуванні ≤ 0,30 %;
- залишок після прожарювання ≤ 0,10 %;
- амоній (NH4) ≤ 0,02%.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.