Агар декстрозний з червоним феноловим Conda 500 г 1023

Під замовлення

Агар декстрозний з червоним феноловим Conda 500 г 1023

Під замовлення
Модель:
Х0385656
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Феноловий червоний декстрозний агар схожий на декстрозний агар (кат. виробника 1021), але містить феноловий червоний як індикатор pH. Його основна мета — оцінити здатність різних організмів ферментувати декстрозу. Як тверде середовище, він має перевагу в проведенні реакцій бродіння як в аеробних, так і в анаеробних умовах.
Пептонна суміш збагачує середовище азотом, вітамінами, мінералами та амінокислотами, необхідними для сприяння рясному росту різних вибагливих мікроорганізмів. Хлорид натрію відіграє роль у забезпеченні необхідних електролітів для транспортування та підтримки осмотичного балансу. Декстроза служить зброджуваним вуглеводом, діючи як джерело вуглецю та енергії для росту мікробів. Феноловий червоний діє як індикатор pH, допомагаючи у виявленні реакцій бродіння. Бактеріологічний агар служить застигаючим агентом, що дозволяє середовищу приймати тверду форму.
Фенол-червоний декстрозний агар виявився особливо ефективним як субстрат для стрептококів та інших менш вибагливих бактерій. Жовте забарвлення вказує на бродіння, оскільки утворення кислоти реагує з індикатором рН фенолового червоного. Утворення газу призводить до появи бульбашок біля основи середовища, потенційно спричиняючи фрагментацію агару. Щоб контролювати помилкові позитивні результати, для порівняння слід використовувати феноловий червоний агар без вуглеводів. Жовтий колір свідчить про наявність бродіння, оскільки утворена кислота реагує з індикатором рН - феноловим червоним. Утворення газу призводить до появи бульбашок біля основи середовища, що може призвести до розколу агару.

Склад у г/л:
Декстроза - 10
Агар бактеріологічний - 15
Пептонна суміш - 10
Феноловий червоний - 0,025
Натрій хлорид — 5

Інструкція із застосування:
- Інокулюйте середовище, зробивши укол в задню частину. Якщо ви збираєтеся культивувати облігатні анаеробні бактерії, інокулюйте їх у середовище після того, як воно було розплавлене та охолоджене до 45 ºC. Дайте агару застигнути перед тим, як приступити до інкубації.
- Інкубуйте при температурі 35±2 ºC протягом 18-48 годин (або анаеробно протягом 24-72 годин).
- Періодично перевіряйте середовище на ознаки росту, утворення кислоти та газоутворення.

Замовити декстрозний агар з червоним феноловим Conda 500 г 1023 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв