Агар декстрозний EP/USP/ISO Conda подвійна упаковка 20 пластин

Під замовлення

Агар декстрозний EP/USP/ISO Conda подвійна упаковка 20 пластин

Під замовлення
Модель:
Х0385970
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Призначення: тверде поживне середовище для підрахунку та культивування грибів відповідно до Фармакопейного гармонізованого методу та стандарту ISO.
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 целофановими пакетами (подвійна упаковка) по 10 пластин у пакеті. Кожна упаковка має індикатор опромінення, нанесений на бічній стороні пакета (8-14 kGy).

Оновлена формула агару декстрозного ефективно зберігає морфологію грибів, що робить його надійним середовищем як для культивування, так і для диференціації. Селективність пояснюється низьким рівнем рН і високою концентрацією глюкози, що в поєднанні з інкубацією при відносно прохолодній температурі (20-25°C) сприяє росту грибів, одночасно пригнічуючи ріст бактерій.

Склад у г/л:
D(+)-глюкоза - 40
Пептон з казеїну - 5
Пептон з м'яса - 5
Агар — 15

Інструкція із застосування:
Для нанесення використовуйте або метод нанесення на пластину, або метод нанесення по спіралі.
Чашки Петрі використовуються для моніторингу мікробіологічного забруднення в чистих приміщеннях, ізоляторах, RABS, харчовій промисловості та лікарнях. Подвійне або потрійне опромінення упаковки гарантує, що упаковка не забруднює навколишнє середовище. Перший шар упаковки знімається безпосередньо перед входом в чисту зону для підтримки стерильності.

Замовити агар декстрозний EP/USP/ISO Conda подвійну упаковку 20 пластин можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв