Бульйон лактозний DEV Conda 500 г 1421

Під замовлення

Бульйон лактозний DEV Conda 500 г 1421

Під замовлення
Модель:
Х0385516
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення мікроорганізмів, що розкладають лактозу
Промисловість: вода / харчова

Це середовище в першу чергу використовується для виявлення кишкової палички та коліформних бактерій. Варто зазначити, що лактозний бульйон DEV не є селективним середовищем; скоріше, він функціонує як передбачуване середовище для виявлення коліформних бактерій як у зразках води, так і в харчових продуктах.
Склад бульйону лактозного DEV розроблений таким чином, щоб ефективно підтримувати ріст бактерій. М'ясний пептон і яловичий екстракт забезпечують такі важливі елементи, як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для проліферації бактерій. Лактоза, ферментований вуглевод у цьому середовищі, слугує джерелом вуглецю та енергії. Ферментація лактози проявляється у підкисленні середовища, що призводить до зміни рівня рН, внаслідок чого індикатор рН (бромкрезоловий фіолетовий) набуває жовтого відтінку. Водночас, газоутворення в пробірках Дарема також слугує індикатором ферментації лактози.

Склад у г/л:
Бромокрезоловий фіолетовий - 0,02
Лактоза - 10
Яловичий екстракт - 3
М'ясний пептон - 10
Натрію хлорид – 5

Інструкція із застосування
Згідно з німецькими нормами:
- Візьміть посівний матеріал стерильною петлею.
- Занурте ручку в середовище і обережно струсіть.
- Інкубуйте при 35 ºC протягом 44±4 годин.

Замовити бульйон лактозний DEV Conda 500 г 1421 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв