Для вирощування дріжджів, плісняви та інших ацидофільних мікроорганізмів
Промисловість: харчова
Цей бульйон слугує середовищем для виділення та культивування дріжджів, пліснявих грибів та ацидофільних мікроорганізмів. У своєму складі містить пептон і солодовий екстракт, які є джерелами вуглецю, білка і поживних речовин, необхідних для росту мікроорганізмів. Солодовий екстракт, з його високою концентрацією мальтози (39 - 42%) та інших сахаридів, особливо добре підходить для дріжджів і пліснявих грибів, слугуючи джерелом енергії. Декстроза, зброджуваний вуглевод, забезпечує як вуглець, так і енергію. Селективність середовища для грибів посилюється завдяки поєднанню високої концентрації декстрози та кислого рН.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
Солодовий екстракт - 3
Пептон - 4
Дріжджовий екстракт – 3
Інструкція із застосування:
- Засіяти та інкубувати при температурі 30 ± 2 ºC протягом 18-72 годин.
Замовити бульйон дріжджовий Conda 500 г 2008 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: харчова
Цей бульйон слугує середовищем для виділення та культивування дріжджів, пліснявих грибів та ацидофільних мікроорганізмів. У своєму складі містить пептон і солодовий екстракт, які є джерелами вуглецю, білка і поживних речовин, необхідних для росту мікроорганізмів. Солодовий екстракт, з його високою концентрацією мальтози (39 - 42%) та інших сахаридів, особливо добре підходить для дріжджів і пліснявих грибів, слугуючи джерелом енергії. Декстроза, зброджуваний вуглевод, забезпечує як вуглець, так і енергію. Селективність середовища для грибів посилюється завдяки поєднанню високої концентрації декстрози та кислого рН.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
Солодовий екстракт - 3
Пептон - 4
Дріжджовий екстракт – 3
Інструкція із застосування:
- Засіяти та інкубувати при температурі 30 ± 2 ºC протягом 18-72 годин.
Замовити бульйон дріжджовий Conda 500 г 2008 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.