Для передбачуваної ідентифікації E. coli O157:H7
Промисловість: клінічна / харчова
Агар для попередньої ідентифікації E. coli O157:H7 рекомендований для досліджень у клінічних умовах та при тестуванні харчових продуктів.
Бактерія переважно мешкає у великій рогатій худобі і може інфікувати людину через споживання недовареної яловичини або непастеризованого молока, а також фекально-оральним шляхом.
До складу середовища входить пептон як основна поживна речовина, хлорид натрію для підтримання електролітного балансу, лактоза як джерело вуглецю та феноловий червоний - індикатор рН. L-триптофан полегшує проведення індольного тесту, а фермент ß-D-глюкуронідаза E.coli гідролізує MUG, утворюючи флуоресцентну сполуку, яку можна виявити в довгохвильовому УФ-світлі (366 нм). Бактеріологічний агар виконує функцію затверджувача.
В ультрафіолетовому світлі (366 нм) на позитивну реакцію MUG вказує світло-блакитна флуоресценція на планшетах.
Cклад у г/л:
Бактеріологічний агар - 14
Казеїновий пептон - 7,5
Лактоза - 1
М'ясний пептон - 2,5
Феноловий червоний - 0,025
Натрію хлорид - 5
L-триптофан 0,5
MUG (4-метилумбелліферіл-ß-D-глюкуронід) — 0,02
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при температурі 35-37 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити ідентифікаційний агар E. coli O157:H7 Conda 500 г 1337 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: клінічна / харчова
Агар для попередньої ідентифікації E. coli O157:H7 рекомендований для досліджень у клінічних умовах та при тестуванні харчових продуктів.
Бактерія переважно мешкає у великій рогатій худобі і може інфікувати людину через споживання недовареної яловичини або непастеризованого молока, а також фекально-оральним шляхом.
До складу середовища входить пептон як основна поживна речовина, хлорид натрію для підтримання електролітного балансу, лактоза як джерело вуглецю та феноловий червоний - індикатор рН. L-триптофан полегшує проведення індольного тесту, а фермент ß-D-глюкуронідаза E.coli гідролізує MUG, утворюючи флуоресцентну сполуку, яку можна виявити в довгохвильовому УФ-світлі (366 нм). Бактеріологічний агар виконує функцію затверджувача.
В ультрафіолетовому світлі (366 нм) на позитивну реакцію MUG вказує світло-блакитна флуоресценція на планшетах.
Cклад у г/л:
Бактеріологічний агар - 14
Казеїновий пептон - 7,5
Лактоза - 1
М'ясний пептон - 2,5
Феноловий червоний - 0,025
Натрію хлорид - 5
L-триптофан 0,5
MUG (4-метилумбелліферіл-ß-D-глюкуронід) — 0,02
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при температурі 35-37 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити ідентифікаційний агар E. coli O157:H7 Conda 500 г 1337 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.