Для швидкого виявлення кишкової палички у воді, продуктах харчування та молоці
Промисловість: водопостачання / харчова
Це середовище допомагає виявити кишкові палички у воді, стічних водах, системах очищення та у харчових продуктах. Можна використовувати як і при 35±2 ºC, так і при 44,5 ºC для виділення кишкової палички.
Жовчні солі діють як селективний агент, який пригнічує грампозитивні бактерії, бацили та ентерококи, але дозволяє розвиватися кишковій паличці. Солі калію мають високу буферну здатність. Триптоза забезпечує поживні речовини для росту, а лактоза є ферментованим вуглеводом як джерело вуглецю та енергії. Натрій хлорид підтримує осмотичний баланс. Бактеріологічний агар є затверджуючим агентом.
E. coli виробляє фермент ß-D-глюкуронідазу, який гідролізує MUG з утворенням флуорогенного продукту, що виявляється у довгохвильовому (366 нм) УФ-світлі. Цей метод виявлення значно покращує ідентифікацію кишкової палички, що робить його цінним у різних сферах, пов'язаних з якістю води та безпекою харчових продуктів.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 12
Жовчні солі № 3 - 1,5
Фосфат натрію - 5
Монокалій фосфат - 1,5
Натрій хлорид - 5
Триптон - 20
Дріжджовий екстракт - 5
MUG (4-метилумбелліферіл-ß-D-глюкуронід) — 0,1
Інструкція із застосування:
- фільтрація досліджуваної порції зразка через мембранний фільтр і розміщення мембранного фільтра на cередовищі EC з фторогенним агаром MUG;
- інкубація при 37±2 ºC протягом 24-48 годин.
Замовити середовище EC з фторогенним агаром MUG Conda 500 г 1180 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: водопостачання / харчова
Це середовище допомагає виявити кишкові палички у воді, стічних водах, системах очищення та у харчових продуктах. Можна використовувати як і при 35±2 ºC, так і при 44,5 ºC для виділення кишкової палички.
Жовчні солі діють як селективний агент, який пригнічує грампозитивні бактерії, бацили та ентерококи, але дозволяє розвиватися кишковій паличці. Солі калію мають високу буферну здатність. Триптоза забезпечує поживні речовини для росту, а лактоза є ферментованим вуглеводом як джерело вуглецю та енергії. Натрій хлорид підтримує осмотичний баланс. Бактеріологічний агар є затверджуючим агентом.
E. coli виробляє фермент ß-D-глюкуронідазу, який гідролізує MUG з утворенням флуорогенного продукту, що виявляється у довгохвильовому (366 нм) УФ-світлі. Цей метод виявлення значно покращує ідентифікацію кишкової палички, що робить його цінним у різних сферах, пов'язаних з якістю води та безпекою харчових продуктів.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 12
Жовчні солі № 3 - 1,5
Фосфат натрію - 5
Монокалій фосфат - 1,5
Натрій хлорид - 5
Триптон - 20
Дріжджовий екстракт - 5
MUG (4-метилумбелліферіл-ß-D-глюкуронід) — 0,1
Інструкція із застосування:
- фільтрація досліджуваної порції зразка через мембранний фільтр і розміщення мембранного фільтра на cередовищі EC з фторогенним агаром MUG;
- інкубація при 37±2 ºC протягом 24-48 годин.
Замовити середовище EC з фторогенним агаром MUG Conda 500 г 1180 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.