Для вирощування стрептококів і лактобактерій у молочних продуктах
Галузь: молочні продукти
Це середовище використовується для тестування молочних продуктів на наявність молочнокислих бактерій, що полегшує визначення рівня кислотності, оцінює оптимальну концентрацію заквасок і допомагає підтримувати якість витриманих сирів, кисломолочних і неферментованих продуктів.
Середовища характеризується слабокислим рН і містить достатню кількість поживних речовин для підтримки росту грампозитивних мікроорганізмів. Желатин, триптон та дріжджовий екстракт забезпечують необхідні поживні речовини для росту, в той час як лактоза, сахароза та декстроза є ферментованими вуглеводами, які постачають вуглець та енергію. Крім того, аскорбінова кислота створює відповідні кислі умови. Хлорид натрію забезпечує електроліти, необхідні для транспорту та осмотичного балансу, а ацетат натрію діє як селективний агент, пригнічуючи грамнегативні бактерії, також функціонує як буферна система.
Склад у г/л:
Декстроза - 5
Аскорбінова кислота - 0,5
Желатин - 2,5
Лактоза - 5
Ацетат натрію - 1,5
Натрій хлорид - 4
Сахароза - 5
Триптон - 20
Дріжджовий екстракт — 5
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при 35±2 °C протягом 18-48 годин, за винятком Streptococcus cremoris, який інкубують при 30±2 °C.
Замовити середовище Елікер Conda 500 г 1539 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Галузь: молочні продукти
Це середовище використовується для тестування молочних продуктів на наявність молочнокислих бактерій, що полегшує визначення рівня кислотності, оцінює оптимальну концентрацію заквасок і допомагає підтримувати якість витриманих сирів, кисломолочних і неферментованих продуктів.
Середовища характеризується слабокислим рН і містить достатню кількість поживних речовин для підтримки росту грампозитивних мікроорганізмів. Желатин, триптон та дріжджовий екстракт забезпечують необхідні поживні речовини для росту, в той час як лактоза, сахароза та декстроза є ферментованими вуглеводами, які постачають вуглець та енергію. Крім того, аскорбінова кислота створює відповідні кислі умови. Хлорид натрію забезпечує електроліти, необхідні для транспорту та осмотичного балансу, а ацетат натрію діє як селективний агент, пригнічуючи грамнегативні бактерії, також функціонує як буферна система.
Склад у г/л:
Декстроза - 5
Аскорбінова кислота - 0,5
Желатин - 2,5
Лактоза - 5
Ацетат натрію - 1,5
Натрій хлорид - 4
Сахароза - 5
Триптон - 20
Дріжджовий екстракт — 5
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при 35±2 °C протягом 18-48 годин, за винятком Streptococcus cremoris, який інкубують при 30±2 °C.
Замовити середовище Елікер Conda 500 г 1539 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.