Еритритол харчовий 20-60 mesh Китай

Під замовлення

Еритритол харчовий 20-60 mesh Китай

Під замовлення
Модель:
М0189317
0 відгуків | Написати відгук
21.00 грн

 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Еритритол (еритрит) - це білий, кристалічний порошок без запаху із солодким смаком. Це чотиривуглецевий цукровий спирт із чотирма гідроксильними групами (-OH). Еритритол розчинний у воді, але його розчинність відносно нижча порівняно з іншими цукровими спиртами. Він має обмежену розчинність в етанолі та інших органічних розчинниках.
Еритритол — це низькокалорійний підсолоджувач, завдяки своїм унікальним властивостям знаходить застосування у різних галузях промисловості. У харчовій промисловості використовується як низькокалорійний підсолоджувач і замінник цукру у продуктах харчування та напоях. Входить до складу таких продуктах, як жуйки без цукру, цукерки, шоколад, хлібобулочні вироби, напої та молочні продукти. Еритритол майже не впливає на рівень цукру в крові, тому він часто використовується у продуктах для людей з цукровим діабетом. У фармацевтичній промисловості, може використовуватись як допоміжна речовина або наповнювач у фармацевтичних препаратах, особливо в пероральних лікарських засобах, де він може покращувати смак, текстуру і стабільність.

Замовити еритритол харчовий 20-60 mesh Китай можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв