Середовище EC Conda 500 г 1522

Під замовлення

Середовище EC Conda 500 г 1522

Під замовлення
Модель:
Х0385540
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення та підрахунку коліформних організмів у воді, харчових продуктах та інших матеріалах
Промисловість: вода / моніторинг навколишнього середовища / харчова
Нормативні документи: ISO 11133 / ISO 7251

Це середовище значно покращує виявлення групи кишкових паличок, що робить його цінним інструментом для дослідження якості питної води, систем очищення стічних вод та загального моніторингу якості води. Також використовується для дослідження молюсків та інших харчових продуктів і включений в численні стандартні методи тестування харчових продуктів і води.
Середовище EC можна використовувати при температурі 35±2 °C для виявлення коліформних організмів або при 44,5 °C для виділення кишкової палички. Селективні властивості середовища обумовлені жовчними солями, які пригнічують ріст грампозитивних бактерій, бацил і ентерококів, дозволяючи при цьому процвітати кишковій паличці. Крім того, солі калію, що входять до складу середовища, забезпечують сильну буферність. Ферментативно розщеплений казеїн слугує джерелом поживних речовин для росту бактерій, а лактоза функціонує як ферментований вуглевод, забезпечуючи їх вуглецем та енергією. Хлорид натрію додається для підтримання осмотичного балансу в середовищі.

Склад у г/л:
Ферментативний розщеплювач казеїну - 20
Жовчні солі №3 - 1,5
Лактоза - 5
Калій дигідрофосфат - 1,5
Натрію хлорид - 5
Калію моногідрофосфат – 4

Інструкція із застосування:
Необхідно посіяти пробірки з бульйоном селективного збагачення методом суспензії. Використовують однокомпонентне середовище LTB для посіву об'ємом 1 мл або менше, а середовище LTB подвійної міцності для посівного матеріалу об'ємом 10 мл або більше. Пробірки з LTB інкубують при 37 ºC до 48 годин, спостерігаючи газоутворення через 24 і 48 годин. Якщо у пробірках з'являється непрозорість, помутніння або газоутворення, їх очищують. Пробірки, в яких продукують газ у середовищі EC та індол у пептонній воді, вважаються позитивними і містять можливу кишкову паличку. Загальну кількість кишкової палички підраховують за допомогою методу MPN.

Замовити cередовище EC Conda 500 г 1522 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.



Написать отзыв