Гелеутворювач для культуральних середовищ
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Цей агар слугує загущувачем при приготуванні поживних середовищ та у різних бактеріологічних дослідженнях. Однією з його основних переваг є відсутність інгібіторів, які могли б перешкоджати оптимальному росту мікроорганізмів. Крім того, бактеріологічний агар має додаткові якості, серед яких прозорість, високий гістерезис і винятково надійна повторюваність.
Бактеріологічний агар європейського типу має підвищену міцність гелю і використовується в концентраціях від 1,0% до 2,0%. Кожна партія проходить ретельне тестування на біологічну ефективність, піддаючись впливу широкому спектуру відомих бактеріальних культур. Таке ретельне тестування забезпечує необхідні умови для росту та відсутність інгібіторів. Крім того, проводяться комплексні випробування, щоб підтвердити, що кожна партія відповідає встановленим фізико-хімічним специфікаціям.
Фізико-хімічні характеристики:
Втрати при сушінні - <=12%
Зола - <=5%
Міцність гелю - 800-1100 г/см2
рН (1,5%) до автоклавування - 6,0-7,5
рН (1,5%) після автоклавування - 6,0-7,5
Температура плавлення (1,5%) - 85 - 90 ºC
Розмір частинок - >95% 60 mesh
Температура застигання (1,5%) - 34 - 38 ºC
Колориметрія до автоклавування (450 мм) - <=0,25
Колориметрія після автоклавування (450 мм) - <=0,30
Замовити агар бактеріологічний європейський Conda 500 г 1800 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Цей агар слугує загущувачем при приготуванні поживних середовищ та у різних бактеріологічних дослідженнях. Однією з його основних переваг є відсутність інгібіторів, які могли б перешкоджати оптимальному росту мікроорганізмів. Крім того, бактеріологічний агар має додаткові якості, серед яких прозорість, високий гістерезис і винятково надійна повторюваність.
Бактеріологічний агар європейського типу має підвищену міцність гелю і використовується в концентраціях від 1,0% до 2,0%. Кожна партія проходить ретельне тестування на біологічну ефективність, піддаючись впливу широкому спектуру відомих бактеріальних культур. Таке ретельне тестування забезпечує необхідні умови для росту та відсутність інгібіторів. Крім того, проводяться комплексні випробування, щоб підтвердити, що кожна партія відповідає встановленим фізико-хімічним специфікаціям.
Фізико-хімічні характеристики:
Втрати при сушінні - <=12%
Зола - <=5%
Міцність гелю - 800-1100 г/см2
рН (1,5%) до автоклавування - 6,0-7,5
рН (1,5%) після автоклавування - 6,0-7,5
Температура плавлення (1,5%) - 85 - 90 ºC
Розмір частинок - >95% 60 mesh
Температура застигання (1,5%) - 34 - 38 ºC
Колориметрія до автоклавування (450 мм) - <=0,25
Колориметрія після автоклавування (450 мм) - <=0,30
Замовити агар бактеріологічний європейський Conda 500 г 1800 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.