Агар фенілаланіновий Conda 500 г 1040

Під замовлення

Агар фенілаланіновий Conda 500 г 1040

Під замовлення
Модель:
Х0385651
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Фенілаланіновий агар — це тверде середовище, яке широко використовується для диференціації видів Proteus, Providencia та Morganella від інших Enterobacteriaceae. Ця диференціація ґрунтується на ферментативній активності, яка дезамінує фенілаланін у фенілпіровиноградну кислоту. Крім того, деякі штами Enterobacter і кілька неферментуючих грамнегативних бацил також виявляють здатність дезамінувати фенілаланін.
Процес включає дезамінування DL-фенілаланіну, що призводить до виробництва фенілпіровиноградної кислоти. Для підтримки росту бактерій у формулу включено дріжджовий екстракт, який забезпечує необхідні вітаміни групи B та інші поживні речовини. Крім того, хлорид натрію включений для забезпечення важливих електролітів, необхідних для клітинного транспорту та осмотичного балансу. Фосфат натрію діє як буфер, підтримуючи pH середовища в оптимальному діапазоні. Нарешті, бактеріологічний агар служить затвердіючим агентом, що дозволяє середовищу затвердіти та забезпечити відповідний субстрат для бактеріальної культури.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 12
DL-фенілаланін - 2
Натрій хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 3
Натрію фосфат — 1

Інструкція із застосування:
Для клінічної діагностики тип зразка - бактерії, виділені з будь-якого клінічного зразка.
- Інокулюйте організм зразка.
- Інкубуйте протягом 18-24 годин при 35±2 ºC.

Додайте 4-5 крапель 10% хлорного заліза. Різка поява інтенсивного зеленого забарвлення (від 1 до 5 хвилин) свідчить про наявність фенілпіровиноградної кислоти.

Замовити фенілаланіновий агар Conda 500 г 1040 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв