Агар лактозний з фіолетово-червоною жовчю + MUG - це спеціалізоване середовище для селективної ідентифікації коліформних бактерій і флуоресцентного виявлення кишкової палички (E. coli).
MUG - 4-метилумбелліферіл-бета-D-глюкуронід, специфічна сполука, яка використовується в мікробіології для флуорогенного виявлення кишкової палички (E. coli). Коли бактерії E. coli за допомогою ферменту бета-D-глюкуронідази (характерного для E. coli) метаболізують MUG, утворюється флуоресцентна сполука під назвою 4-метилумбеліферон. Ця флуоресценція може бути візуалізована під певними типами ультрафіолетового (УФ) світла, що дозволяє легше відрізнити кишкову паличку від інших коліформних бактерій.
До складу середовища входять:
1. Пептон, що забезпечує азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту бактерій.
2. Дріжджовий екстракт, слугує джерелом вітамінів, особливо групи В.
3. Лактоза, ферментований вуглевод, який постачає вуглець та енергію для метаболізму бактерій.
4. Жовчні солі та кристалічний фіолетовий, які діють як інгібітори, пригнічуючи ріст грампозитивних бактерій.
5. Індикатор рН - універсальний червоний.
6. Хлорид натрію - забезпечує необхідні електроліти для осмотичного балансу.
7. Бактеріологічний агар для застигання середовища.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 13
Жовчні солі №3 - 1,5
Фіолетовий кристалічний - 0,0024
Лактоза - 10
М'ясний пептон - 7
Універсальний червоний - 0,03
Натрію хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 3
MUG (4-метилумбелліферіл-ß-D-глюкуронід) — 0,1
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при температурі 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити агар лактозний з фіолетово-червоною жовчю + MUG Conda 500 г 1313 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
MUG - 4-метилумбелліферіл-бета-D-глюкуронід, специфічна сполука, яка використовується в мікробіології для флуорогенного виявлення кишкової палички (E. coli). Коли бактерії E. coli за допомогою ферменту бета-D-глюкуронідази (характерного для E. coli) метаболізують MUG, утворюється флуоресцентна сполука під назвою 4-метилумбеліферон. Ця флуоресценція може бути візуалізована під певними типами ультрафіолетового (УФ) світла, що дозволяє легше відрізнити кишкову паличку від інших коліформних бактерій.
До складу середовища входять:
1. Пептон, що забезпечує азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту бактерій.
2. Дріжджовий екстракт, слугує джерелом вітамінів, особливо групи В.
3. Лактоза, ферментований вуглевод, який постачає вуглець та енергію для метаболізму бактерій.
4. Жовчні солі та кристалічний фіолетовий, які діють як інгібітори, пригнічуючи ріст грампозитивних бактерій.
5. Індикатор рН - універсальний червоний.
6. Хлорид натрію - забезпечує необхідні електроліти для осмотичного балансу.
7. Бактеріологічний агар для застигання середовища.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 13
Жовчні солі №3 - 1,5
Фіолетовий кристалічний - 0,0024
Лактоза - 10
М'ясний пептон - 7
Універсальний червоний - 0,03
Натрію хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 3
MUG (4-метилумбелліферіл-ß-D-глюкуронід) — 0,1
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при температурі 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити агар лактозний з фіолетово-червоною жовчю + MUG Conda 500 г 1313 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.