Агар Гелізатний (для підрахунку чашок без цукру) Conda 500 г 1187

Під замовлення

Агар Гелізатний (для підрахунку чашок без цукру) Conda 500 г 1187

Під замовлення
Модель:
Х0385689
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для підрахунку мікроорганізмів у вершковому маслі та інших молочних продуктах.
Галузь: молочні продукти

Гелізатний агар (також відомий як пластинчастий агар без цукру) застосовується для підрахунку мікроорганізмів у молочних продуктах, які не пов'язані з процесом виробництва продукту.
Поживне середовище отримує свої компоненти з желатинового пептону і казеїнового пептону, забезпечуючи необхідний азот, вітаміни, мінерали та незамінні амінокислоти для підтримки росту мікроорганізмів. Хлорид натрію відіграє ключову роль у підтримці осмотичного балансу в середовищі. Бактеріологічний агар слугує затверджуючим агентом. Важливо, що виключення вуглеводів з цього середовища дозволяє селективно культивувати певні мікроорганізми, що представляють інтерес, пригнічуючи при цьому ріст інших.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Казеїновий пептон - 7,5
Желатин пептон - 7,5
Натрій хлорид - 5

Інструкція із застосування:
Інокулюйте та інкубуйте 48 годин при 35±2 ºC і ще 48 годин при 20 ºC.

Замовити агар Гелізатний (агар для підрахунку чашок без цукру) Conda 500 г 1187 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв