Бульйон GC Conda 500 г 2075

Під замовлення

Бульйон GC Conda 500 г 2075

Під замовлення
Модель:
Х0385580
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Бульйон GC застосовується для приготування основи агару GC. Разом з різними добавками призначений для виділення та культивування патогенних мікроорганізмів, таких як Neisseria gonorrhoeae, Haemophilus influenzae та N. meningitidis. Основа агару GC, збагачена гемоглобіном і додатковими добавками, використовується для приготування як шоколадного агару, так і середовища Тайєра-Мартіна.
У своєму складі містить пептонну суміш, яка забезпечує азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Кукурудзяний крохмаль поглинає будь-які токсичні метаболіти, що утворюються. Фосфати дикалію та монокалію діють як буферні системи. Хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти для транспорту та осмотичного балансу.

Склад у г/л:
Крохмаль кукурудзяний - 1
Дикалій фосфат - 4
Монокалієвий фосфат - 1
Пептонна суміш - 15
Натрію хлорид — 5

Інструкція із застосування:
Розчиніть 26 грамів засобу в одному літрі дистильованої води, ретельно перемішуючи, і нагрійте для прискорення розчинення при частому перемішуванні. Кип'ятіть суміш протягом однієї хвилини до повного розчинення. Стерилізуйте розчин в автоклаві при 121 ºC протягом 15 хвилин.
Перед стерилізацією додайте 10 г агару в бульйон, щоб приготувати основу агару GC. Додатково автоклавуйте 250 мл 2% розчину гемоглобіну, приготованого шляхом поступового додавання води до 5 грамів сухого гемоглобіну, досягаючи однорідної суспензії перед тим, як піддавати її нагріванню в автоклаві. Коли обидві колби охолонуть до 50 ºC, асептично внесіть розчин гемоглобіну в основу агару GC, обережно перемішуючи. Асептично додайте полізбагачувальну добавку (кат. виробника 6011), а саме 1 флакон А, відновлений в 1 флаконі В, до 250 мл середовища та 250 мл стерильного 2% розчину гемоглобіну. Обережно перемішайте, щоб запобігти утворенню бульбашок. Розлийте отриману суміш у пробірки з кришками, що закручуються, даючи їм застигнути під тривалим нахилом.

Замовити бульйон GC Conda 500 г 2075 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв