Основа агару хромогенна MRSA Conda 500 г 1423

Під замовлення

Основа агару хромогенна MRSA Conda 500 г 1423

Під замовлення
Модель:
Х0385414
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення метилінрезистентного золотистого стафілококу з клінічних зразків
Промисловість: клінічна

Це хромогенне середовище було ретельно розроблене і добре підходить для скринінгу метицилін-резистентного золотистого стафілококу. Присутність альфа-глюкозидази, що виробляється Staphylococcus aureus, призводить до розщеплення хромогенного субстрату та характерного синього забарвлення колоній Staphylococcus aureus. Одночасно включення цефокситину пригнічує ріст штамів Staphylococcus aureus, чутливих до метициліну.
MRSA - метицилін-резистентний золотистий стафілокок, має важливе глобальне значення через його високу вірулентність і стійкість до багатьох антибіотиків. Цей тривожний рівень стійкості до протимікробних препаратів становить серйозну загрозу для громадського здоров'я і сьогодні визнаний основним джерелом внутрішньолікарняних інфекцій у всьому світі. MRSA продовжує залишатися нагальною проблемою в багатьох медичних закладах, оскільки понад 50% ізолятів золотистого стафілококу походять з відділень інтенсивної терапії (ВІТ) і майже 40% - від госпіталізованих пацієнтів. Для належного лікування, контролю та профілактики інфекцій, спричинених золотистим стафілококом, вкрай важливо мати ефективні, швидкі методи лабораторної діагностики та тестування на чутливість до нього.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 12,5
Пептонна суміш - 11
Фактори росту - 78
Хромогенний субстрат — 1,9

Інструкція із застосування:
Для клінічної діагностики використовуйте будь-який тип клінічного зразка.
- Інокулюйте на поверхню. Нанесіть паралельні смуги ручкою або тампоном.
- Інкубуйте планшети в аеробних умовах при 35±2 °C протягом 24-48 годин.
- Інтерпретація результатів.

Замовити основу агарову хромогенну MRSA Conda 500 г 1423 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв