Агар хромогенний Burkholderia Cepacia Conda 500 г 2133

Під замовлення

Агар хромогенний Burkholderia Cepacia Conda 500 г 2133

Під замовлення
Модель:
Х0385644
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення та селективного виділення Burkholderia Cepacia у косметичних продуктах
Промисловість: косметика

Це спеціалізоване середовище, створене для селективного виділення та ідентифікації Burkholderia cepacia, яка характеризується як грамнегативна, оксидазопозитивна, рухлива та аеробна бактерія, зазвичай зустрічається у вологому середовищі. Зокрема, вона стала опортуністичним патогеном, що викликає легеневі інфекції у людей, хворих на муковісцидоз. Ця бактерія, відома своєю адаптивністю, може процвітати в різних нестерильних продуктах, що використовуються в лікарнях, і зазвичай присутня у джерелах води, демонструючи здатність рости навіть у дистильованій воді з джерелом азоту.
Склад середовища розроблений для підтримки росту та виявлення Burkholderia cepacia. Пептон входить до складу як джерело азоту, вітамінів, мінералів та незамінних амінокислот. Дріжджовий екстракт містить вітаміни групи В. Селективні агенти включені для посилення відновлення B. cepacia шляхом інгібування загальних забруднювачів. Хромогенний субстрат вводиться для візуального виявлення B. cepacia через виразну зміну кольору колоній. Солі жовчі вибірково інгібують більшість грампозитивних коків, за винятком ентерококів. Піруват натрію сприяє відновленню стресованих клітин, тоді як полісорбат 80 та соєвий лецитин нейтралізують четвертинні амонієві сполуки та парагідроксибензоати. Сульфати магнію та амонію, цитрат фероамонію є джерелами сульфатів та іонів металів. Бактеріологічний агар виконує функцію затверджуючого агента, забезпечуючи відповідну основу для культивування.

Склад у г/л:
Сульфат амонію - 1
Бактеріологічний агар - 12
Жовчні солі - 1,5
Амонію цитрат залізоамонійнокислий - 0,01
Магній сульфат - 0,2
Пептон - 5
Піруват натрію - 7
Полісорбат 80 - 5
Дріжджовий екстракт - 4
Хромогенний субстрат та інгібітори - 5,59

Інструкція із застосування:
- Підготуйте зразок.
- Субкультуру висійте на чашку з хромогенним агаром Burkholderia Cepacia та інкубуйте при 37 ºC протягом 48-72 годин.
- Підтвердіть ідентифікаційними тестами.

Замовити агар хромогенний Burkholderia Cepacia Conda 500 г 2133 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв