Агар хромогенний для стійких до ванкоміцину ентерококів Conda 500 г 2077

Під замовлення

Агар хромогенний для стійких до ванкоміцину ентерококів Conda 500 г 2077

Під замовлення
Модель:
Х0385418
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення ентерококів стійких до ванкоміцину
Галузь: клінічна

Середовище містить необхідні поживні речовини для росту стійких до ванкоміцину ентерококів. Колонії, утворені хромогенним субстратом, мають характерний зеленувато-блакитний колір, тоді як інгібітори, що містяться в середовищі, перешкоджають росту супутньої флори. Ванкоміцин специфічно пригнічує ентерококи, що є чутливими до його дії.
Ентерококи - це бактерії, які часто зустрічаються e травному та жіночому статевому трактах людини і зазвичай не становлять загрози для здорових людей. Медичні працівники використовують ванкоміцин як антибіотик для боротьби з інфекціями, але тривалий вплив ванкоміцину може призвести до розвитку стійкості деяких бактерій до нього. Особливої уваги заслуговують ентерококи, оскільки вони, як і багато інших бактеріальних штамів, можуть протистояти різним формам лікування антибіотиками, включаючи ванкоміцин, який часто вважається останнім засобом для лікування резистентних інфекцій.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 15
Натрій хлорид - 15
Ванкоміцин - 0,005
Фактори росту - 41
Хромогенний субстрат та інгібітори — 0,477

Інструкція із застосування:
Для клінічної діагностики використовують будь-який тип зразка клінічного походження:
- здійснити посів на поверхню та інкубувати в аеробних умовах при 35±2 ºC протягом 18-24 годин;
- інтерпретація результатів.

Замовити агар хромогенний для стійких до ванкоміцину ентерококів Conda 500 г 2077 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв