Агар хромогенний PEC Conda 500 г 2144

Під замовлення

Агар хромогенний PEC Conda 500 г 2144

Під замовлення
Модель:
Х0386115
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для одночасного виявлення кишкової палички, псевдомонад та грибів роду Candida у косметичних засобах
Промисловість: косметика

У виробництві косметики та інших продуктів для зовнішнього застосування виявлення шкірних патогенів, таких як золотистий стафілокок, синьогнійна паличка і гриби роду Candida, набуває вирішального значення, оскільки вони можуть викликати шкірні або очні інфекції. Ідентифікація різних мікроорганізмів, включаючи індикатори фекального забруднення, такі як кишкова паличка, також представляє інтерес, оскільки їх присутність свідчить про потенційні гігієнічні недоліки під час виробничого процесу.
До складу середовища входить пептон, який забезпечує азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту мікроорганізмів. Триптофан додається для полегшення проведення індольного тесту, що дозволяє додатково підтвердити наявність кишкової палички. Суміш хромогенних субстратів дозволяє диференціювати різні види, а бактеріологічний агар слугує затверджувачем у середовищі.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 16
Хромогенна суміш - 0,5
Пептон - 16
Фактори росту - 13
L-триптофан — 2

Інструкція із застосування:
- Підготуйте зразок.
- Субкультуру висійте методом розсіву на пластинку агару хромогенного PEC та інкубуйте при 37 ºC протягом 24-48 годин.
- Підтвердіть ідентифікаційними тестами.

Замовити агар хромогенний PEC Conda 500 г 2144 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв