Для визначення загальної кількості мікробних пластин у продуктах харчування
Промисловість: харчова
Цей агар рекомендується використовувати для підрахунку бактерій, які є індикаторами мікробного забруднення в продуктах харчування.
Необхідні для росту азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти забезпечуються ферментативним екстрактом казеїну. Екстракт дріжджів містить вітаміни групи В, а декстроза слугує ферментованим вуглеводом, забезпечуючи вуглецем та енергією. Бактеріологічний агар виконує функцію затверджувача.
Швидка диференціація відбувається завдяки додаванню хромогенного субстрату, у результаті чого утворюються чіткі пурпурні колонії. Одночасно дріжджові колонії мають білий колір, що дозволяє легку ідентифікацію.
Склад у г/л:
Ферментативний екстракт казеїну - 5
Бактеріологічний агар - 15
Хромогенный субстрат - 0,12
Глюкоза безводна - 1
Дріжджовий екстракт — 2,5
Інструкція із застосування:
1. Додайте 1 мл відповідного тестового розведення до стерильного середовища при 44-45°C.
2. Обережно перемішайте і розлийте суміш у стерильні чашки Петрі.
3. Також можна розлити невеликі порції кожного тестового розведення (наприклад, 0,1, 0,01 мл) в окремі стерильні чашки Петрі і додати по 10-12 мл попередньо підігрітого (45°C) хромогенного агару стандартного методу.
4.Перемішайте вміст чашки.
5. Залиште охолоджуватися до застигання.
6. Інкубуйте при 32±2 ºC протягом 18-48 годин, а потім підрахуйте колонії, які сформувалися.
Замовити агар хромогенний стандартного методу Conda 500 г 1585 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: харчова
Цей агар рекомендується використовувати для підрахунку бактерій, які є індикаторами мікробного забруднення в продуктах харчування.
Необхідні для росту азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти забезпечуються ферментативним екстрактом казеїну. Екстракт дріжджів містить вітаміни групи В, а декстроза слугує ферментованим вуглеводом, забезпечуючи вуглецем та енергією. Бактеріологічний агар виконує функцію затверджувача.
Швидка диференціація відбувається завдяки додаванню хромогенного субстрату, у результаті чого утворюються чіткі пурпурні колонії. Одночасно дріжджові колонії мають білий колір, що дозволяє легку ідентифікацію.
Склад у г/л:
Ферментативний екстракт казеїну - 5
Бактеріологічний агар - 15
Хромогенный субстрат - 0,12
Глюкоза безводна - 1
Дріжджовий екстракт — 2,5
Інструкція із застосування:
1. Додайте 1 мл відповідного тестового розведення до стерильного середовища при 44-45°C.
2. Обережно перемішайте і розлийте суміш у стерильні чашки Петрі.
3. Також можна розлити невеликі порції кожного тестового розведення (наприклад, 0,1, 0,01 мл) в окремі стерильні чашки Петрі і додати по 10-12 мл попередньо підігрітого (45°C) хромогенного агару стандартного методу.
4.Перемішайте вміст чашки.
5. Залиште охолоджуватися до застигання.
6. Інкубуйте при 32±2 ºC протягом 18-48 годин, а потім підрахуйте колонії, які сформувалися.
Замовити агар хромогенний стандартного методу Conda 500 г 1585 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.