Агар жовчний фіолетово-червоного кольору з лактозою ISO ВАМ Conda 500 г 1093

Під замовлення

Агар жовчний фіолетово-червоного кольору з лактозою ISO ВАМ Conda 500 г 1093

Під замовлення
Модель:
Х0385597
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Фіолетово-червоний жовчний агар з лактозою, включаючи жовчний і фіолетово-червоний барвник, базується на агарі MacConkey. Він призначений для виявлення та підрахунку бактерій, що ферментують лактозу, а також для відрізнення коліформних бактерій або групи Coliaerogenes від організмів, які не ферментують лактозу, у молочних продуктах, воді та харчових продуктах.
Пептон постачає незамінний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Екстракт дріжджів є джерелом вітамінів, особливо групи В. Лактоза функціонує як ферментований вуглевод, пропонуючи вуглець та енергію. Жовчні солі і кристалічний фіолетовий діють як інгібітори грампозитивних бактерій. Нейтральний червоний бере на себе роль індикатора pH. Хлорид натрію забезпечує життєво важливі електроліти, забезпечуючи транспортну та осмотичну рівновагу. Як затверджувач використовують бактеріологічний агар.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Жовчні солі - 1,5
Кристалічний фіолетовий - 0,002
Нейтральний червоний - 0,03
Натрій хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 3
Ферментативне розщеплення тканин тварин - 7
Лактози моногідрат — 10

Інструкція із застосування
Для підрахунку коліформ згідно з ISO 4832:
- Рекомендується готувати дві чаші для рідкого продукту або з кожного обраного розведення.
- Стерильною піпеткою перенесіть 1 мл рідкого продукту або відповідних розведень у центр кожної чашки. Використовуйте іншу стерильну піпетку для інокуляції кожного розведення в чашки.
- Налийте приблизно 15 мл середовища при температурі від 44 °C до 47 °C у кожну чашку Петрі. Час, що минув між закінченням підготовки початкової суспензії (або розведення 10-1, якщо продукт рідкий) і момент розливання середовища в чашки не повинен перевищувати 15 хв.
- Обережно перемішайте посівний матеріал із середовищем і дайте суміші затвердіти, поставивши чашки Петрі на прохолодну горизонтальну поверхню.
- Також підготуйте контрольний планшет із середовищем для перевірки його стерильності.
- Після повного затвердіння вилийте приблизно 4 мл середовища при температурі від 44 °C до 47 °C на поверхню інокульованого середовища. Дати застигнути як описані вище.
- Переверніть підготовлені чашки та інкубуйте їх в інкубаторі при 30 °C або 37 °C (за погодженням) протягом 24 ± 2 годин.

Замовити агар жовчний фіолетово-червоного кольору з лактозою ISO ВАМ Conda 500 г 1093 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв