ААгар жовчний ескулін-азидний Conda 500 г 1372

Під замовлення

ААгар жовчний ескулін-азидний Conda 500 г 1372

Під замовлення
Модель:
Х0385500
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Селективне середовище, рекомендоване для виділення та попередньої ідентифікації кишкових ентерококів
Промисловість: вода / харчова

Агар азидний жовчний ескуліновий - це спеціалізоване середовище, яке використовується для диференціації, виділення та попередньої ідентифікації ентерококів. Однією з визначальних характеристик ентерококів є їх здатність гідролізувати ескулін. Бактерії з позитивним гідролізом ескуліну розщеплюють глікозид ескулін на ескулетин і декстрозу. Ескулетин реагує з цитратом заліза та амонію, утворюючи темно-коричневі або чорні колонії. Хоча на ентерококи бичача жовч не впливає, інші грампозитивні бактерії пригнічуються. Крім того, азид натрію пригнічує ріст грамнегативних бактерій. Поживні компоненти середовища, включаючи триптон, пептон і дріжджовий екстракт, підтримують ріст бактерій, а хлорид натрію забезпечує осмотичний баланс. Бактеріологічний агар э затверджувачем. Виявлення кишкових ентерококів слугує індикатором фекального забруднення, особливо якщо забруднення відбулося задовго до проведення аналізу, що потенційно призводить до загибелі менш стійких коліформних бактерій, включаючи кишкову паличку.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 13,5
Ескулін - 1
Амонію цитрат залізоамонійнокислий - 0,5
Жовч бика - 10
Пептон - 3
Натрію азид - 0,25
Натрію хлорид - 5
Натрію цитрат - 1
Триптон - 17
Дріжджовий екстракт — 5

Інструкція із застосування:
- Інкубувати при 35ºC ± 2ºC і спостерігати через 18-24 години.
- Вважається, що типові колонії, які мають коричнево-чорний колір у навколишньому середовищі, дають позитивну реакцію і розглядаються як кишкові ентерококи.

Замовити агар азидний жовчний ескуліновий Conda 500 г 1372 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв