Агар залізний Люнгбі Conda 500 г 1085

Під замовлення

Агар залізний Люнгбі Conda 500 г 1085

Під замовлення
Модель:
Х0385553
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Залізний агар (Люнгбі) використовується для кількісного визначення бактерій, які виробляють сірководень (H2S). Бактеріологічний пептон постачає життєво важливий азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту. Дріжджовий екстракт служить джерелом вітамінів, особливо групи В. Хлорид натрію забезпечує необхідні електроліти для клітинного транспорту та осмотичного балансу. Тіосульфат натрію перетворюється на сірководень, який потім реагує з сіллю заліза, в результаті чого утворюється чорний сульфід заліза.
Додавання L-цистеїну спрямоване на ідентифікацію бактерій, здатних генерувати H2S виключно з амінокислоти, що містить сірку, на відміну від тіосульфату. Бактеріологічний агар виконує роль затверджувача. Бактерії, які можуть виробляти H2S з будь-якого джерела сірки, проявлятимуться у вигляді колоній чорного відтінку.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 14
Бактеріологічний пептон - 20
Яловичий екстракт - 3
Натрій хлорид - 5
Тіосульфат натрію - 0,3
Дріжджовий екстракт - 3
Цитрат заліза - 0,3
L-цистеїн — 0,6

Інструкція із застосування
Метод уколу агару:
- Візьміть зразок стерильною голкою.
- Проткніть середовище стерильною голкою, поки воно не буде на 1 см від дна пробірки.
- Обережно вийміть інокуляційну голку.
- Інкубуйте при 30±2 ºC протягом 3-4 днів.

Замовити агар залізний (Люнгбі) Conda 500 г 1085 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв