Кальцій хлористий гранули безводний харчовий Китай

Під замовлення

Кальцій хлористий гранули безводний харчовий Китай

Під замовлення
Модель:
00008957
0 відгуків | Написати відгук
12.33 грн

 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Кальцій хлористий або кальцій хлорид - це універсальна сполука, яка представлена хімічною формулою CaCl2. Зустрічається у вигляді білої, кристалічної речовини у вигляді гранул. Кальцій хлористий добре розчинний у воді, спиртах та ацетоні. Розчинення у воді є екзотермічним процесом, тобто відбувається з виділенням тепла. Хлорид кальцію має високу гігроскопічність, тобто він легко поглинає вологу з повітря. Ця властивість робить його ефективним осушувачем.

Кальцій хлористий використовується у харчовій промисловості для підвищення якості та стабільності різних продуктів. У консервованих фруктах і овочах він діє як загущувач, що сприяє збереженню текстури та стабільності. Під час виробництва сиру, хлорид кальцію додають для покращення консистенції та стійкості сиру. Він також використовується у пивоварінні та виробництві напоїв для регулювання жорсткості води, забезпечуючи оптимальний смак і якість. У молочній промисловості хлористий кальцій (Е-509) відіграє вирішальну роль у виробництві кисломолочних продуктів, сприяючи утворенню згустку, що збільшує вихід кінцевого продукту.

Замовити кальцій хлористий гранули безводний харчовий Китай можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв