Калій йодноватокислий використовують у харчовій промисловості для йодування кухонної солі, як харчова добавка Е917, а також у фармакології, медицині та ін.
Характеристики:
- кваліфікація – ч;
- формула - KIO3;
- Зовнішній вигляд - білий кристалічний порошок;
- масова частка основної речовини 99,0 – 101,0%;
- рН (5% -ного розчину) - 5,0 - 8,0;
- йодид ≤ 0,002%;
- хлорати (ClO3) ≤ 0,01%;
- важкі метали (Pb) ≤ 10 ppm;
- миш'як ≤ 3 ppm.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Характеристики:
- кваліфікація – ч;
- формула - KIO3;
- Зовнішній вигляд - білий кристалічний порошок;
- масова частка основної речовини 99,0 – 101,0%;
- рН (5% -ного розчину) - 5,0 - 8,0;
- йодид ≤ 0,002%;
- хлорати (ClO3) ≤ 0,01%;
- важкі метали (Pb) ≤ 10 ppm;
- миш'як ≤ 3 ppm.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.