Агарова основа кампілобактерна (Престон) Conda 500 г 1131

Під замовлення

Агарова основа кампілобактерна (Престон) Conda 500 г 1131

Під замовлення
Модель:
Х0385622
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Вибірковий підрахунок Campylobacter
Галузь: Клінічна / Харчова

Основа агару Campylobacter Agar Base (Preston) походить від методу, описаного Болтоном і Робертсоном.
Бактерії Campylobacter мають глобальне значення через їх участь у захворюваннях людей і тварин. Характерно, що C. jejuni є основною причиною гострої бактеріальної діареї у людей.
Компоненти, що підтримують ріст у цьому середовищі, включають казеїновий пептон і соєвий пептон, що забезпечують незамінний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти. Тим часом хлорид натрію служить для забезпечення життєво важливих електролітів, необхідних для транспорту та осмотичного балансу. Грамнегативні мікроорганізми пригнічуються поліміксином B, тоді як дріжджі пригнічуються циклогексимидом. Грампозитивні мікроорганізми утримуються рифампіцином. Антибактеріальний ефект триметоприму обумовлений цілеспрямованим пригніченням бактеріальної дигідрофолатредуктази (DHFR), важливого ферменту всіх живих клітин. Як затверджувач використовується бактеріологічний агар.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 12
Яловичий екстракт - 10
Казеїновий пептон - 10
Натрій хлорид — 5

Інструкція із застосування:
Замовити Агарова основа кампілобактерна (Престон) Conda 500 г 1131 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв