Агар картопляний декстрозний EP/USP/BAM Conda 500 г 1022

Під замовлення

Агар картопляний декстрозний EP/USP/BAM Conda 500 г 1022

Під замовлення
Модель:
Х0385648
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Картопляний декстрозний агар, схвалений APHA і FDA, є рекомендованим середовищем для культивування дріжджів і цвілі. Його застосування поширюється на ідентифікацію грибів і дріжджів, де їх клітинну морфологію можна вивчати разом, або в методах мікрокультивування за допомогою предметних стекол.
Це універсальне середовище можна покращити, додавши до нього кислоти або антибіотики, які ефективно пригнічують ріст бактерій. Багата поживними речовинами основа (картопляний настій), забезпечує сприятливе середовище для активного розвитку грибків і цвілі. Декстроза служить зброджуваним вуглеводом, діючи як основний вуглець і джерело енергії для мікроорганізмів. Бактеріологічний агар діє як затверджувач, забезпечуючи стабільну поверхню для розвитку мікробів.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Декстроза - 20
Крохмаль картопляний (еквівалент 200 г настою з картоплі) — 4

Інструкція із застосування
» Для клінічної діагностики,типом зразка є всі клінічні зразки (волосся, шкіра, нігті тощо).
- Інокулюйте поверхню штрихуванням паралельно з ручкою або тампоном. Якщо зразки утворені подряпинами шкіри, волосся або нігтів, помістіть матеріал у центр поверхні середовища.
- Інкубуйте при 25-30 ºC або 20-25 ºC протягом 18-48 годин і до 7 днів залежно від досліджуваного мікроорганізму.
» Для інших видів використання, не охоплених маркуванням CE:
Культивування та підрахунок дріжджів і цвілі:
- Інокулюйте чашки з картопляним декстрозним агаром, щоб отримати ізольовані колонії.
- Якщо середовище буде використовуватися для підрахунку дріжджів і плісняви, рН слід знизити, щоб придушити ріст бактерій. Додайте до охолодженого до 45-50 ºC стерилізованого середовища приблизно 14 мл стерилізованого 10% розчину винної кислоти до отримання рН 3,5. Не нагрівайте відрегульоване середовище після додавання кислоти, тому що агар може гідролізуватися і не застигнути.

Замовити картопляний декстрозний агар EP/USP/BAM Conda 500 г 1022 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв