Гідролізат казеїнової кислоти використовується як інгредієнт поживних середовищ
Промисловість: інгредієнти для поживних середовищ / виробничий процес
Пептон кислотний казеїновий - це продукт кислотного гідролізу казеїну. Кислотний гідроліз розриває всі пептидні зв'язки, що призводить до повного розщеплення білків на амінокислоти. Однак, він має недолік - руйнуються специфічні амінокислоти, такі як глютамін, аспарагін, триптофан, цистеїн, серин, треонін, лізин та аспарагінова кислота. Крім того, пролін рацемізується, і цей процес повністю знищує вітаміни.
Завдяки своєму безвітамінному складу цей пептон використовується для визначення вмісту вітамінів мікробіологічними методами. Він демонструє відмінну розчинність і прозорість при розчиненні.
Мікробіологічний тест:
Стандартна кількість лейкоцитів: <5.000 КУО/г
Дріжджі та пліснява: <100 КУО/г
Кишкова паличка: негативний
Сальмонела: негативний
Замовити пептон кислотний казеїновий (Н) Conda 500 г 1604 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: інгредієнти для поживних середовищ / виробничий процес
Пептон кислотний казеїновий - це продукт кислотного гідролізу казеїну. Кислотний гідроліз розриває всі пептидні зв'язки, що призводить до повного розщеплення білків на амінокислоти. Однак, він має недолік - руйнуються специфічні амінокислоти, такі як глютамін, аспарагін, триптофан, цистеїн, серин, треонін, лізин та аспарагінова кислота. Крім того, пролін рацемізується, і цей процес повністю знищує вітаміни.
Завдяки своєму безвітамінному складу цей пептон використовується для визначення вмісту вітамінів мікробіологічними методами. Він демонструє відмінну розчинність і прозорість при розчиненні.
Мікробіологічний тест:
Стандартна кількість лейкоцитів: <5.000 КУО/г
Дріжджі та пліснява: <100 КУО/г
Кишкова паличка: негативний
Сальмонела: негативний
Замовити пептон кислотний казеїновий (Н) Conda 500 г 1604 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.