Агар залізний Кліглера Conda 500 г 1364

Під замовлення

Агар залізний Кліглера Conda 500 г 1364

Під замовлення
Модель:
Х0385499
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для передбачуваного тесту на Yersinia enterocolitica
Промисловість: харчова

Середовище містить пептонний екстракт казеїну та м'ясний пептон, які забезпечують необхідні поживні речовини. Дріжджовий екстракт постачає вітаміни групи В. Із зброджуваних вуглеводів, глюкози та лактози утворюється кислота, на що вказує зміна фенолового червоного кольору на жовтий. Тіосульфат натрію відновлюється до сірководню, утворюючи чорний сульфід заліза. Бульбашки вказують на утворення газу.

Склад у г/л:
Глюкоза - 1
Бактеріологічний агар - 15
Сульфат заліза - 0,2
Лактоза - 10
М'ясний пептон - 3
Панкреатичний екстракт казеїну - 20
Феноловий червоний - 0,025
Натрію хлорид - 5
Дріжджовий екстракт - 3
Натрію тіосульфат безводний — 0,2

Інструкція із застосування:
Після очищення колоній на поживному агарі (кат. виробника 1060), викладіть їх на залізний агар Кліглера та інкубуйте при 30 ºC протягом 24-48 годин.
Зміна кольору:
1. Жовтий - позитивний для ферментації глюкози.
2. Червоний або без змін - негативний для ферментації глюкози.
3. Чорний - утворення сірководню.
4. Бульбашки - утворення газу.
У нахиленому положенні:
1. Жовтий - позитивна реакція на утилізацію лактози.
2. Червоний або без змін - негативний для утилізації лактози.

Замовити агар залізний Кліглера Conda 500 г 1364 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв