Бульйон колумбійський Conda 500 г 1229

Під замовлення

Бульйон колумбійський Conda 500 г 1229

Під замовлення
Модель:
Х0385445
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для культивування широкого спектру вибагливих мікроорганізмів або як бульйон загального призначення
Промисловість: загальне вирощування

Спочатку розроблений для культур крові, бульйон колумбійський перевершує загальновживані середовища завдяки своїй здатності підтримувати прискорений ріст таких бактерій, як золотистий стафілокок, кишкова паличка і різні штами стрептококів, у тому числі Viridans і ентерокок. Збагачене антикоагулянтом SPS (поліанетолсульфонат натрію) та під впливом CO2, воно виявляється придатним середовищем для культивування крові.
Ключовими компонентами бульйону є суміш пептонів і триптичний розщеплювач яловичого серця, які забезпечують основні поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту мікробів. Декстроза слугує ферментованим вуглеводом, пропонуючи вуглець та енергію для метаболічних процесів. L-цистеїн HCl функціонує як відновник, а ТРІС амінометан і HCl діють як буферні агенти. Сульфат заліза входить до складу для сприяння росту мікроорганізмів, а сульфат магнію забезпечує необхідні іони магнію, для забезпечення численних ферментативних реакцій. Хлорид натрію відіграє важливу роль у підтримці електролітного балансу та осмотичної рівноваги, а карбонат натрію діє як нейтралізатор, поглинаючи будь-які потенційно шкідливі побічні продукти метаболізму.

Склад у г/л:
Декстроза - 2,5
Залізний купорос - 0,02
L-цистеїну гідрохлорид - 0,1
Пептонна суміш - 20
Карбонат натрію - 0,6
Натрій хлорид - 5
Магнію сульфат безводний - 0,1
Триптичний розщеплювач яловичого серця - 3
ТРІС гідроксиметил амінометан HCL - 2,86
ТРІС амінометан — 0,83

Інструкція із застосування:
Інокулюйте та інкубуйте при 35±2 ºC протягом 18-48 годин.

Замовити бульйон колумбійський Conda 500 г 1229 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв