PageView

Комплект реактивів BeerLab визначення L+D молочної кислоти в пиві/суслі (100 визн.) (CDR, Італія)

Під замовлення

Комплект реактивів BeerLab визначення L+D молочної кислоти в пиві/суслі (100 визн.) (CDR, Італія)

Під замовлення
Модель:
Х0196406
0 відгуків | Написати відгук
33 470.37 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)

Цей тест дозволяє швидко та надійно визначити концентрацію молочної кислоти в пиві. Оскільки її вміст тісно пов'язаний з активністю мікроорганізмів, цей аналіз є важливим показником свіжості та якості напою. Можливість оперативно контролювати цей параметр безпосередньо на виробництві дозволяє пивоварам вчасно реагувати на потенційні проблеми зі зберіганням.


Принцип тесту та застосування
Метод базується на ферментативній реакції, під час якої D- та L-молочна кислоти окислюються до піровиноградної кислоти, що супроводжується утворенням NADH. Збільшення поглинання, яке вимірюється на довжині хвилі 366 нм, прямо пропорційне концентрації молочної кислоти у зразку. Результат виражається у ppM.


Склад та підготовка до аналізу
Набір реагентів *300720 розрахований на 100 тестів та складається з 10 комплектів по 10 тестів (*300715).


Кожен комплект містить:
R1: 10 попередньо наповнених кювет з буферним розчином.
R1a: Флакон з NAD+ у буфері.
R2: Флакон з ферментним розчином.


Для аналізу можна використовувати як пиво, так і сусло.
Перед забором зразка пиво потрібно дегазувати в ультразвуковій ванні, а для підвищення точності аналізу сусла рекомендується його центрифугувати.
Тест виконується за методом кінцевої точки, займає 10 хвилин.
Реагенти є стабільними протягом 12 місяців і зберігаються при температурі 2–8°C.

Написать отзыв