Комплект реагентів FoodLab використовують для визначення лактози в молоці.
Принцип роботи.
Лактоза розщеплюється на такі елементи, як глюкоза та галактоза.
Глюкоза входить у реакцію з фенольним з'єднанням за допомогою ферментативної реакції з пероксидазою, при цьому утворюється комплекс рожевого кольору.
Поглинання комплекту вимірюється при 505 нм, це прямо пропорційно концентрації лактози в досліджуваному молоці.
Характеристики.
Тип – кінцева точка.
Час виконання тесту – 10 хв.
Основні вимоги до досліджуваних зразків.
На 1 частину молока додається 10 частин води.
Для таких зразків як сири, йогурти та вершки – на 10 г додається 100 мл чистої дистильованої води.
Щоб отримати додаткову інформацію про продукт, зверніться до менеджера.
Упаковка.
Пакет із фольги, в якому є 100 кювет.
Набір розрахований для проведення 100 аналізів.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Принцип роботи.
Лактоза розщеплюється на такі елементи, як глюкоза та галактоза.
Глюкоза входить у реакцію з фенольним з'єднанням за допомогою ферментативної реакції з пероксидазою, при цьому утворюється комплекс рожевого кольору.
Поглинання комплекту вимірюється при 505 нм, це прямо пропорційно концентрації лактози в досліджуваному молоці.
Характеристики.
Тип – кінцева точка.
Час виконання тесту – 10 хв.
Основні вимоги до досліджуваних зразків.
На 1 частину молока додається 10 частин води.
Для таких зразків як сири, йогурти та вершки – на 10 г додається 100 мл чистої дистильованої води.
Щоб отримати додаткову інформацію про продукт, зверніться до менеджера.
Упаковка.
Пакет із фольги, в якому є 100 кювет.
Набір розрахований для проведення 100 аналізів.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.