ПЛР-набір для виявлення та кількісного визначення Legionella spp у пробах води Conda 6517

Під замовлення

ПЛР-набір для виявлення та кількісного визначення Legionella spp у пробах води Conda 6517

Під замовлення
Модель:
Х0386111
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Застосування: виявлення легіонел, вибірковий підрахунок легіонел
Галузь: набори для ПЛР у реальному часі для виявлення патогенних мікроорганізмів Condagene
Норми: ISO 12869

Набір містить урацил-ДНК-глікозилазу (UDG) для усунення перенесеного забруднення продуктами інших ПЛР, термічно стабільний (витримування до 20 циклів заморожування-розморожування) та має стандартний внутрішній контроль концентрації для моніторингу повної або часткової інгібіції.
Функціональність набору підтверджена відповідно до специфікацій ISO/TS 12869. Надійність цих результатів і їх придатність для використання за призначенням залежать від досягнення задовільного виходу під час процесу концентрування елюювання. Важливо відзначити, що цей набір не охоплює фазу концентрування елюювання, і її успіх залежить від найкращих практик лабораторії. Ми наполегливо рекомендуємо дотримуватися рекомендацій, викладених у чинному стандарті ISO 11731 для підрахунку кількості легіонел.

Склад:
Цей набір містить усі реагенти для виявлення ДНК Legionella у зразках води 1:100 або 1:200 концентрованої та після очищення ДНК.
1. Суміш реагентів: Solis Fast Probe, qPCR Mix з UNG (без Rox) (містить HOT FIREPol, ДНК-полімеразу, UNG, буфер qPCR, суміш dNTP - dATP, dCTP, dGTP, dUTP)
Вміст - 1 х 440 мкл
2. Праймери-зонди qPCR - містить специфічні праймери та зонди (Legionella spp та внутрішній контроль) і ДНК внутрішнього контролю
Вміст - 1 х 100 реакцій
3. Стандартна ДНК (L. pneumophila ATCC 33152)
Вміст - 1 x (1x10exp7 UG)
4. Рівень ПЛР води
Вміст - 2 х 1,5 мл

Загальні вказівки!
Уважно прочитайте паспорти безпеки цього та всіх продуктів, які будуть використовуватися під час аналізу.
Цей продукт виготовляється та продається для контролю якості води та харчових продуктів; він не призначений для будь-якого іншого використання, особливо для діагностики інфекційних захворювань. Його має використовувати досвідчений персонал, кваліфікований у роботі з потенційно небезпечними хімікатами.

Замовити ПЛР-набір для виявлення та кількісного визначення Legionella spp у пробах води Conda на 100 реакцій 6517 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74

Написать отзыв