Контейнер для вакуумного забору сечі 60 мл ПП Aptaca S.p.A. 5060/SG

Під замовлення

Контейнер для вакуумного забору сечі 60 мл ПП Aptaca S.p.A. 5060/SG

Під замовлення
Модель:
Х0343754
0 відгуків | Написати відгук
4 676.49 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Цей контейнер виконує важливу функцію - забезпечення контрольованого та гігієнічного середовища для збору зразків сечі. Виготовлений з високоякісного поліпропілену, призначений для забезпечення сумісності зі зразками сечі та збереження їхньої цілісності. Завдяки жовтій гвинтовій кришці, оснащеній пристроєм для всмоктування вакуумної пробірки, контейнер полегшує збір зразків у контрольованих умовах. Індивідуально упаковується у стерильну упаковку, що гарантує збереження стерильності контейнера до моменту його підготовки до використання. Контейнер має герметичну конструкцію для запобігання протіканню під час збору, транспортування та зберігання зразків сечі. Має чітке маркування об'єму що дозволяє медичним працівникам точно виміряти об'єм сечі.
Ці контейнери універсальні і знаходять застосування у різних медичних установах, включаючи клінічні лабораторії, кабінети лікарів, клініки, наукові дослідження і домашні медичні установи. Їх роль полягає у забезпеченні надійного, контрольованого і стерильного середовища для збору і збереження зразків сечі, гарантуючи точні діагностичні результати у різних медичних дослідженнях.

Технічні характеристики:
Об’єм,мл — 60
Індивідуальна упаковка

Замовити rонтейнер для вакуумного забору сечі 60 мл ПП Aptaca S.p.A. 5060/SG можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв