Суміш пептидів, амінокислот і вуглеводів, що використовується для створення культуральних середовищ
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Гідролізат лактоальбуміну - це білковий сегмент молочної сироватки, який пройшов ферментативний гідроліз. Ця речовина являє собою суміш пептидів, амінокислот, простих і складних вуглеводів. Застосовується при створенні поживних середовищ для культур клітин бактерій, комах і ссавців.
Елементний склад:
Кальцій, % - 0,078
Магній, % - 0,027
Калій, % - 0,83
Натрій, % - 2,1
Мікробіологічний тест:
Коліформи - негативний
Дріжджі та пліснява - <100 КУО/г
Сальмонела - негативний
Стандартна кількість клітин - <5.000 КУО/г
Замовити гідролізат лактальбуміну Conda 500 г 1626 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74
Застосування: інгредієнти для поживних середовищ
Гідролізат лактоальбуміну - це білковий сегмент молочної сироватки, який пройшов ферментативний гідроліз. Ця речовина являє собою суміш пептидів, амінокислот, простих і складних вуглеводів. Застосовується при створенні поживних середовищ для культур клітин бактерій, комах і ссавців.
Елементний склад:
Кальцій, % - 0,078
Магній, % - 0,027
Калій, % - 0,83
Натрій, % - 2,1
Мікробіологічний тест:
Коліформи - негативний
Дріжджі та пліснява - <100 КУО/г
Сальмонела - негативний
Стандартна кількість клітин - <5.000 КУО/г
Замовити гідролізат лактальбуміну Conda 500 г 1626 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74