Лактобакагар.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Лактобакагар використовується для стимулювання зростання лактобактерій, а також для інгібування сторонньої мікрофлори.
Мікробіологічні показники.
Lactobacterium fermentum ATCC 9338
Lactobacterium brevis ATCC 367
Escherichia coli 055k59 No3912/41.
Pseudomonas aeruginosa No27/99.
До складу входять наступні компоненти:
- пептон ферментативний – 15 г/л;
- глюкоза – 5 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- натрій ацетат – 4 г/л;
- дріжджовий екстракт – 2,8 г/л;
- калій дигідрофосфат – 1,5 г/л;
- амоній цитрат – 1,5 г/л;
- магній хлорид – 0,1 г/л;
- аскорбінова кислота – 0,04 г/л;
- сульфат марганцю – 0,04 г/л.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25 С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання – 24 місяці.
Препарат після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Лактобакагар використовується для стимулювання зростання лактобактерій, а також для інгібування сторонньої мікрофлори.
Мікробіологічні показники.
Lactobacterium fermentum ATCC 9338
Lactobacterium brevis ATCC 367
Escherichia coli 055k59 No3912/41.
Pseudomonas aeruginosa No27/99.
До складу входять наступні компоненти:
- пептон ферментативний – 15 г/л;
- глюкоза – 5 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- натрій ацетат – 4 г/л;
- дріжджовий екстракт – 2,8 г/л;
- калій дигідрофосфат – 1,5 г/л;
- амоній цитрат – 1,5 г/л;
- магній хлорид – 0,1 г/л;
- аскорбінова кислота – 0,04 г/л;
- сульфат марганцю – 0,04 г/л.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25 С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання – 24 місяці.
Препарат після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.