Бульйон лактозний Conda 500 г 1206

Під замовлення

Бульйон лактозний Conda 500 г 1206

Під замовлення
Модель:
Х0385697
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виявлення коліформ і попереднього збагачення сальмонел
Застосування: виявлення коліформ, збагачення сальмонели
Промисловість: харчова, водопостачання

Це середовище широко використовується для оцінки коліформ у зразках води та харчових продуктів.
Желатин і яловичий екстракт, що входять до складу лактозного бульйону, забезпечують основні поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту мікроорганізмів. Лактоза, з іншого боку, слугує складним вуглеводним джерелом енергії.
Слід зазначити, що це середовище слугує для попереднього збагачення при тестуванні харчових продуктів і молочних продуктів на наявність сальмонел, особливо в тих випадках, коли методи консервації могли спричинити їх пошкодження або зменшення кількості. Попереднє збагачення в неселективному середовищі має кілька переваг, включаючи відновлення клітинних пошкоджень, розведення потенційно токсичних або інгібуючих речовин і забезпечення поживної основи для сальмонел.

Склад у г/л:
Яловичий екстракт - 3
Желатин підшлункової залози - 5
Лактози моногідрат — 5

Інструкція із застосування:
- Перевірте стерильність середовища, проінкубувавши пробірки при 35°C протягом 24 годин перед посівом.
- Перед посівом переконайтеся, що в пробірках немає бульбашок повітря.
- Висійте аліквоти 1, 10 або 100 мл досліджуваної рідини у відповідні контейнери пропорційно до кількості поживного середовища.
- Інкубуйте при 35 ± 2°C протягом 18-24 годин і перевірте наявність газу, що є тестом на можливу наявність кишкової палички.
- Висійте субкультуру на VRBGL (кат. виробника 1144) для виявлення та кількісного визначення.

Замовити бульйон лактозний Conda 500 г 1206 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв