Лізин гідрохлорид (L) використовується в харчовій промисловості (як харчова добавка Е-642), в медицині (входить до складу лікарських препаратів), а також у сільському господарстві.
Характеристики:
- формула – C6H14N2O2·HCl;
- кваліфікація - чда;
- зовнішній вигляд - білий або світло-коричневий порошок;
- масова частка основної речовини (на суху основу) 98,0 – 101,5 %;
- ідентифікація - IR спектр відповідає стандарту;
- питоме обертання +20,4 ... +21,4 º;
- втрати при висушуванні ≤ 0,4%;
- залишок після прожарювання ≤ 0,1%;
- залізо (Fe) ≤ 0,003%;
- важкі метали (Pb) ≤ 0,0015%;
- хлориди (СІ) – 19,0 – 19,6 %;
- сульфати (SO4) ≤ 0,03%;
- індивідуальні домішки ≤ 0,5%;
- аеробні бактерії ≤ 1000 сfu/g;
- грибки та дріжджі ≤ 50 cfu/g;
- Coliforms – негативний;
- E.coli – відсутня;
- Salmonella – відсутня;
- Staphylococcus aureus - відсутня/25 г.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Характеристики:
- формула – C6H14N2O2·HCl;
- кваліфікація - чда;
- зовнішній вигляд - білий або світло-коричневий порошок;
- масова частка основної речовини (на суху основу) 98,0 – 101,5 %;
- ідентифікація - IR спектр відповідає стандарту;
- питоме обертання +20,4 ... +21,4 º;
- втрати при висушуванні ≤ 0,4%;
- залишок після прожарювання ≤ 0,1%;
- залізо (Fe) ≤ 0,003%;
- важкі метали (Pb) ≤ 0,0015%;
- хлориди (СІ) – 19,0 – 19,6 %;
- сульфати (SO4) ≤ 0,03%;
- індивідуальні домішки ≤ 0,5%;
- аеробні бактерії ≤ 1000 сfu/g;
- грибки та дріжджі ≤ 50 cfu/g;
- Coliforms – негативний;
- E.coli – відсутня;
- Salmonella – відсутня;
- Staphylococcus aureus - відсутня/25 г.
Замовити можна через Кошик покупця або зв'язавшись з менеджером ТОВ ЛОГІКЛАБГРУПА за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.