Агар лізин-залізний Conda 500 г 1044

Під замовлення

Агар лізин-залізний Conda 500 г 1044

Під замовлення
Модель:
Х0385654
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Лізин-залізний агар є цінним середовищем, яке використовується для швидкої диференціації Enterobacteriaceae, з особливим акцентом на Salmonella arizonae. Ця диференціація базується на виявленні декарбоксилювання лізину, дезамінування та утворення сірководню (H2S).
Середовище містить желатиновий пептон і дріжджовий екстракт, що забезпечують необхідні джерела поживних речовин для росту бактерій, включаючи азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти.Однією з ключових реакцій є розкладання зброджуючих вуглеводів декстрози,що призводить до утворення кислоти та зміни кольору з червоного на жовтий.Тіосульфат натрію містить сірку, тоді як цитрат заліза (III) амонію діє як індикатор утворення H2S у лужних умовах.
Salmonella arizonae та інші бактерії, які декарбоксилюють L-лізин до кадаверину, ідентифікуються за наявністю характерного фіолетово-червоного кольору, що є результатом підвищеного рН. Бромкрезоловий пурпур служить індикатором pH. Бактеріологічний агар служить затверджувачем, забезпечуючи відповідний субстрат для бактеріальної культури.
Загалом, агар лізин-залізний пропонує ефективний і дієвий засіб для швидкого диференціювання Salmonella arizonae від інших близькоспоріднених видів Enterobacteriaceae, що робить його цінним інструментом для мікробіологічного аналізу.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 13,5
Бромкрезоловий пурпурний - 0,02
Декстроза - 1
Цитрат заліза амонію - 0,5
Пептон желатиновий - 5
L-лізин - 10
Тіосульфат натрію - 0,04
Дріжджовий екстракт — 3

Інструкція із застосування
Розчиніть 33 г середовища в одному літрі дистильованої води. Добре перемішати і розчинити шляхом нагрівання при частому помішуванні. Кип'ятити одну хвилину до повного розчинення. Розлийте по пробірках і стерилізуйте в автоклаві при 121ºC протягом 12 хвилин. Дайте охолонути в похилому положенні.

Замовити агар лізин-залізний Conda 500 г 1044 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв