Агар LMDA служить насиченим поживними речовинами середовищем для виявлення мікроорганізмів, які найчастіше зустрічаються в середовищі пивоварні. Завдяки таким властивостям, як обмежена доступність поживних речовин, наявність алкоголю, вуглекислого газу, діоксиду сірки та низькі температури зберігання, пиво не сприяє розмноженню бактерій. Процеси фільтрації та пастеризації пива додатково сприяють стійкості продукту до мікроорганізмів.
Різноманітність видів, які зазвичай забруднюють пиво, залишається обмеженою. Подібно до диких дріжджів, ці забруднюючі бактерії призводять до помутніння та незвичних запахів у напої. Ідентифікацію кислотоутворюючих бактерій можна здійснити, спостерігаючи за чистою зоною навколо їхніх колоній. Їх специфічні колірні реакції також допомагають у їх ідентифікації. Щоб запобігти росту культивованих дріжджів, у середовище можна ввести циклогексимsд. Навпаки, якщо метою є виявлення дріжджів, не використовуйте циклогексимід і інкубуйте аеробно за тих самих часових і температурних умов.
Склад у г/л:
Глюкоза - 10
Агар бактеріологічний - 15
Бромкрезоловий зелений - 0,022
Карбонат кальцію - 5
Кальцію патотенат - 2
Лимонна кислота - 1,1
Дикалійфосфат - 0,5
Залізний купорос - 0,01
Сульфат магнію - 0,2
Манганаза сульфат - 0,01
Монокалій фосфат - 0,5
Пептонізоване молоко - 20
Натрію хлорид - 0,01
Томатний сік - 20
Tween 80 - 0,5
Дріжджовий екстракт — 10
Інструкція із застосування
- Інокулювати та інкубувати при 30 ºC в анаеробних умовах протягом 4-7 днів.
Замовити агар LMDA Conda 500 г 1084 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Різноманітність видів, які зазвичай забруднюють пиво, залишається обмеженою. Подібно до диких дріжджів, ці забруднюючі бактерії призводять до помутніння та незвичних запахів у напої. Ідентифікацію кислотоутворюючих бактерій можна здійснити, спостерігаючи за чистою зоною навколо їхніх колоній. Їх специфічні колірні реакції також допомагають у їх ідентифікації. Щоб запобігти росту культивованих дріжджів, у середовище можна ввести циклогексимsд. Навпаки, якщо метою є виявлення дріжджів, не використовуйте циклогексимід і інкубуйте аеробно за тих самих часових і температурних умов.
Склад у г/л:
Глюкоза - 10
Агар бактеріологічний - 15
Бромкрезоловий зелений - 0,022
Карбонат кальцію - 5
Кальцію патотенат - 2
Лимонна кислота - 1,1
Дикалійфосфат - 0,5
Залізний купорос - 0,01
Сульфат магнію - 0,2
Манганаза сульфат - 0,01
Монокалій фосфат - 0,5
Пептонізоване молоко - 20
Натрію хлорид - 0,01
Томатний сік - 20
Tween 80 - 0,5
Дріжджовий екстракт — 10
Інструкція із застосування
- Інокулювати та інкубувати при 30 ºC в анаеробних умовах протягом 4-7 днів.
Замовити агар LMDA Conda 500 г 1084 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.