м-Агар Діксона Conda 500 г 2133

Під замовлення

м-Агар Діксона Conda 500 г 2133

Під замовлення
Модель:
Х0385636
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для культури видів Malassezia
Промисловість: клінічна

Види роду Malassezia населяють мікробну флору шкіри теплокровних тварин. Переважно ліпідозалежні дріжджі, вони колонізують себорейні ділянки шкіри і асоціюються з такими захворюваннями, як висівкоподібний лишай або себорейний дерматит.
Деякі види Malassezia мають здатність утворювати осад у поживному середовищі. Це явище, ймовірно, пов'язане з утворенням вільних жирних нерозчинних кислот, отриманих з джерел ліпідів, присутніх в агарі Діксона. У міру прогресування ізоляції, деякі з цих жирних кислот можуть утилізуватися, що призводить до появи чітких видимих ділянок, суміжних з місцями росту мікроорганізмів.
Казеїновий пептон у середовищі забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, що мають вирішальне значення для росту. Солодовий екстракт слугує джерелом вуглецю, білків та поживних речовин, підтримуючи ріст мікроорганізмів. Середовище добре підходить для дріжджів і пліснявих грибів завдяки високій концентрації мальтози та сахаридів як джерел енергії. Додавання бичачої жовчі пригнічує ріст грампозитивних організмів. Олеїнова кислота та полісорбат 40 додають ліпіди, а циклогексимід, антибіотик, пригнічує розвиток сапрофітних грибів, дозволяючи при цьому рости патогенним грибам.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 20
Казеїновий пептон - 6
Циклогексимід - 0,3
Солодовий екстракт -36
Бичача жовч - 20
Гліцерин - 10
Полісорбат 40 - 20
Олеїнова кислота — 2,5

Інструкція із застосування:
- Засіяти та інкубувати при температурі 32 ºC протягом 7 днів.

Замовити м-агар Діксона Conda 500 г 2133 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв