м-Агар з глюкоранідом лактози MLGA Conda 500 г 2182

Під замовлення

м-Агар з глюкоранідом лактози MLGA Conda 500 г 2182

Під замовлення
Модель:
Х0385645
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для диференціації та підрахунку кишкової палички та інших коліформ методом мембранної фільтрації
Промисловість: водопостачання

м-Агар з глюкоранідом лактози слугує середовищем для диференціації та підрахунку кишкової палички та інших коліформ за допомогою методу мембранної фільтрації. Цей метод є високочутливим для виявлення фекальних забруднень у питній воді, надаючи цінну інформацію про ефективність водопідготовки та постійний моніторинг розподілу якості води.
До складу середовища входять пептон і протеозопептон, що забезпечують азот, амінокислоти та мінерали. Дріжджовий екстракт виступає джерелом вітамінів групи В. Лактоза слугує джерелом вуглецю та енергії, а її ферментація, що виявляється за допомогою рН-індикатора фенолового червоного, призводить до появи жовтих колоній завдяки виробленню кислоти. Піруват натрію підсилює ріст кишкових паличок, захищаючи пошкоджені клітини. Лаурилсульфат натрію, селективний агент, пригнічує грампозитивні організми. Кишкова паличка поглинає хромогенний агент x-ß-D-глюкуронід, а внутрішньоклітинна активність ферменту глюкуронідази розриває зв'язок між хромофором і глюкуронідом. Цей процес призводить до накопичення забарвленого хромофору в клітинах, надаючи колоніям E. coli зеленого забарвлення, а також до ферментації лактози. Бактеріологічний агар виконує функцію затверджуючого агента.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 10
Казеїновий пептон - 20
Лактоза - 30
Феноловий червоний - 0,2
Натрій лаурилсульфат - 1
Піруват натрію - 0,5
Дріжджовий екстракт - 6
Пептон протеози - 20
X-глюкуронід — 0,2

Інструкція із застосування:
1. Пропустіть зразок води через мембранний фільтр з діаметром 47 нм і розміром пор 0,45 мкм.
2. Підберіть об'єм і розведення відфільтрованої води, щоб досягти підрахунку кількості колоній на мембрані, в ідеалі від 20 до 80.
3. Обережно помістіть мембранний фільтр на агар, переконавшись у відсутності бульбашок повітря під мембраною.
4. Інкубуйте планшети при 30 ºC протягом 4 годин, а потім додатково інкубуйте при 37 ºC протягом 14 годин.

Замовити м-агар з глюкоранідом лактози (MLGA) Conda 500 г 2182 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв