Для рутинного аналізу напоїв
Промисловість: алкогольні напої
Агар пліснявий та М-зелені дріжджі використовується для ідентифікації дріжджів і грибів у напоях.
У своєму складі містить поєднання казеїну та желатинового пептону забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, що мають вирішальне значення для росту. Дріжджовий екстракт містить вітаміни групи В, а декстроза слугує ферментованим вуглеводом, надаючи вуглець та енергію. Бактеріологічний агар діє як затверджувач, а фосфат калію - як буферний агент. Сульфат магнію, тіамін та діастаза (суміш амілолітичних ферментів) забезпечують іони, мінерали та поживні речовини. Бромкрезол зелений слугує індикатором рН, допомагаючи у візуалізації та підрахунку грибкових колоній. Колонії мають зелений колір завдяки дифузії бромкрезолового зеленого у них. У міру росту мікроорганізмів кінцеві продукти дифундують у середовище, знижуючи рН і викликаючи жовте забарвлення індикатора. У кислому середовищі ріст бактерій гальмується.
Склад у г/л:
Декстроза - 50
Бактеріологічний агар - 15
Бромокрезоловий зелений - 0,026
Пептон казеїновий - 5
Пептон желатиновий - 5
Магній сульфат - 2,1
Монокалій фосфат - 2
Тіамін - 0,05
Дріжджовий екстракт - 9
Діастаза - 0,05
Інструкція із застосування:
Фільтр-мембранний метод:
- Відфільтруйте відповідний об'єм зразка через мембрану товщиною 0,45 мкм.
- Помістіть мембрану на поверхню агарового планшета, уникаючи утворення бульбашок повітря.
- Переверніть планшети та інкубуйте при 25-30 ºC протягом 48-72 годин.
Замовити агар пліснявий та М-зелені дріжджі Conda 500 г 2108 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: алкогольні напої
Агар пліснявий та М-зелені дріжджі використовується для ідентифікації дріжджів і грибів у напоях.
У своєму складі містить поєднання казеїну та желатинового пептону забезпечує необхідний азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, що мають вирішальне значення для росту. Дріжджовий екстракт містить вітаміни групи В, а декстроза слугує ферментованим вуглеводом, надаючи вуглець та енергію. Бактеріологічний агар діє як затверджувач, а фосфат калію - як буферний агент. Сульфат магнію, тіамін та діастаза (суміш амілолітичних ферментів) забезпечують іони, мінерали та поживні речовини. Бромкрезол зелений слугує індикатором рН, допомагаючи у візуалізації та підрахунку грибкових колоній. Колонії мають зелений колір завдяки дифузії бромкрезолового зеленого у них. У міру росту мікроорганізмів кінцеві продукти дифундують у середовище, знижуючи рН і викликаючи жовте забарвлення індикатора. У кислому середовищі ріст бактерій гальмується.
Склад у г/л:
Декстроза - 50
Бактеріологічний агар - 15
Бромокрезоловий зелений - 0,026
Пептон казеїновий - 5
Пептон желатиновий - 5
Магній сульфат - 2,1
Монокалій фосфат - 2
Тіамін - 0,05
Дріжджовий екстракт - 9
Діастаза - 0,05
Інструкція із застосування:
Фільтр-мембранний метод:
- Відфільтруйте відповідний об'єм зразка через мембрану товщиною 0,45 мкм.
- Помістіть мембрану на поверхню агарового планшета, уникаючи утворення бульбашок повітря.
- Переверніть планшети та інкубуйте при 25-30 ºC протягом 48-72 годин.
Замовити агар пліснявий та М-зелені дріжджі Conda 500 г 2108 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.