Агар МакКонкі Conda 500 г 1052

Під замовлення

Агар МакКонкі Conda 500 г 1052

Під замовлення
Модель:
Х0385661
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для виділення та ідентифікації ентеробактерій з фекалій, сечі, стічних вод та харчових продуктів
Промисловість: водопостачання / фармацевтична / ветеринарна / косметична / клінічна / харчова / якість кінцевого продукту
Нормативні документи: USP / Європейська Фармакопея / ISO 21150 / ISO 21567

Агар MacConkey — діє як селективне та диференціальне середовище для виділення кишкових грамнегативних бактерій. Є цінним інструментом для селективної ізоляції та ідентифікації Enterobacteriaceae з різних джерел, включаючи фекалії, сечу, стічні води та харчові продукти.
До складу агару MacConkey Agar входить панкреатичний перевар желатину та пептони м’яса та казеїн, які забезпечують необхідні поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти для росту бактерій. Лактоза служить ферментованим вуглеводом, постачаючи вуглець і енергію, тоді як хлорид натрію забезпечує життєво важливі електроліти для транспорту та осмотичного балансу. Селективні агенти, жовчні солі та кристалічний фіолетовий пригнічують ріст грампозитивних організмів. Індикатор pH, нейтрально-червоний, змінюється на рожевий, коли ферментація лактози знижує pH середовища. Бактеріологічний агар виконує роль затверджувача.
Колонії Escherichia coli, вирощені на агарі MacConkey, можна ідентифікувати за цегляно-червоним кольором, оточеним зоною осадженої жовчі. Цей осад жовчі є результатом локального зниження рН навколо колонії внаслідок ферментації лактози.

Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 13,5
Жовчні солі - 1,5
Кристалічний фіолетовий - 0,001
Желатин підшлункової залози - 17
Нейтральний червоний - 0,03
Пептонна суміш - 3
Натрій хлорид - 5
Лактози моногідрат — 10

Інструкція із застосування:
Для клінічної діагностики використовуються зразки сечі та калу.
- Накрийте пластину петлею або тампоном
- Інкубуйте в аеробних умовах при 35±2 ºC протягом 18-24 годин.

Замовити агар MacConkey Conda 500 г 1052 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв