Магнієве середовище.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Магнієве середовище використовується для накопичення бактерії Salmonella.
Мікробіологічні показники.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli 055 N3912/41.
До складу входять такі компоненти:
- магній хлорид – 20 г/л;
- пептон ферментативний – 7 г/л;
- хлорид натрій -7 г/л;
- калій дигідрофосфат – 2 г/л;
- малахітовий зелений - 0,07 г/л.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання – 24 місяці.
Препарат після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Магнієве середовище використовується для накопичення бактерії Salmonella.
Мікробіологічні показники.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli 055 N3912/41.
До складу входять такі компоненти:
- магній хлорид – 20 г/л;
- пептон ферментативний – 7 г/л;
- хлорид натрій -7 г/л;
- калій дигідрофосфат – 2 г/л;
- малахітовий зелений - 0,07 г/л.
Рекомендації.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання – 24 місяці.
Препарат після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Країна-виробник – Україна.
Замовити можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефонами 044 363 17 74, 067 011 17 74, 050 010 47 74.