Магній малат Китай

Під замовлення

Магній малат Китай

Під замовлення
Модель:
М0212160
0 відгуків | Написати відгук
99.00 грн

 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Малат магнію - це сполука, що утворюється к результаті хелатування іонів магнію з молекулами яблучної кислоти. Як правило,має вигляд білого або майже білого кристалічного порошку, легко розчинного у воді. Збагачений іонами магнію, має поживні властивості, життєво важливі для фізіологічних функцій. Магній, незамінний мінерал, бере участь у багатьох процесах організму, включаючи функцію м’язів і нервів, енергетичний обмін і здоров’я скелета. Хоча малат магнію, як правило, демонструє стабільність за стандартних умов зберігання, вплив підвищених температур або сильних кислот чи лугів може спричинити розпад.

Застосування:
Малат магнію зазвичай використовується як дієтична добавка, яка насичує організм магнієм, ключовим мінералом, необхідним для загального благополуччя. Яблучна кислота, складова малату магнію, відіграє ключову роль у циклі лимонної кислоти — важливому метаболічному шляху, що регулює виробництво клітинної енергії. Деякі люди приймають добавки малату магнію для прискорення енергетичного обміну та боротьби з втомою, особливо під час підвищеної фізичної активності або стресових періодів. Спортсмени, які займаються важкими фізичними навантаженнями, можуть приймати добавки малату магнію для зміцнення м’язової продуктивності та прискорення відновлення після тренування.

Замовити магній малат Китай можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв