Поживне середовище для виявлення та виділення сальмонел, позитивних до H2S, таких як S.typhi, а також для розрізнення позитивних і негативних манітових ентеробактерій
Промисловість: клінічна
Агар MAL (манітол-арабіноза-лактоза) також слугує для диференціації манітол-позитивних і манітол-негативних видів в межах родини Enterobacteriaceae.
Це середовище функціонує як селективне та диференціальне середовище. Дезоксихолат натрію діє як селективний агент, пригнічуючи ріст грампозитивних мікроорганізмів. Поживну підтримку забезпечує дріжджовий екстракт. Бактерії сальмонели використовують ферментовані вуглеводи, такі як маніт, D-арабіноза та лактоза.До складу агару також входить індикаторна система H2S, що складається з тіосульфату натрію, цитрату заліза та амонію. Феноловий червоний використовується як індикатор рН. Агар MAL є особливим, оскільки у ньому комбінується кілька біохімічних властивостей, характерних для сальмонели.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 12,5
D-арабіноза - 1,5
Залізоамонійнокислий цитрат - 0,8
Лактоза - 4
L-лізин - 5
Маніт - 4
Фенол червоний - 0,1
Натрію хлорид - 5
Натрію дезоксихолат - 1,5
Натрію тіосульфат - 4,5
Дріжджовий екстракт — 3
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при температурі 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити агар MAL Conda 500 г 1573 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: клінічна
Агар MAL (манітол-арабіноза-лактоза) також слугує для диференціації манітол-позитивних і манітол-негативних видів в межах родини Enterobacteriaceae.
Це середовище функціонує як селективне та диференціальне середовище. Дезоксихолат натрію діє як селективний агент, пригнічуючи ріст грампозитивних мікроорганізмів. Поживну підтримку забезпечує дріжджовий екстракт. Бактерії сальмонели використовують ферментовані вуглеводи, такі як маніт, D-арабіноза та лактоза.До складу агару також входить індикаторна система H2S, що складається з тіосульфату натрію, цитрату заліза та амонію. Феноловий червоний використовується як індикатор рН. Агар MAL є особливим, оскільки у ньому комбінується кілька біохімічних властивостей, характерних для сальмонели.
Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 12,5
D-арабіноза - 1,5
Залізоамонійнокислий цитрат - 0,8
Лактоза - 4
L-лізин - 5
Маніт - 4
Фенол червоний - 0,1
Натрію хлорид - 5
Натрію дезоксихолат - 1,5
Натрію тіосульфат - 4,5
Дріжджовий екстракт — 3
Інструкція із застосування:
Засіяти та інкубувати при температурі 35±2 ºC протягом 18-24 годин.
Замовити агар MAL Conda 500 г 1573 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.